Szakorvosaink

Recepció

 • Tóth Andrea

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2009-ben kerültem először kapcsolatba a fogászati szakterülettel és 2011 óta több fogászat recepcióján is dolgoztam.

  Ezen tapasztalataimat igyekszem 2014 óta a Móricz Dental keretein belül is kamatoztatni, illetve bővíteni. Számomra fontos az ügyfelek felé nyújtott, megfelelő színvonalú kommunikáció és bánásmód, amit nem csak én gondolom így, hanem – az orvosoktól kezdve, az asszisztenseken át a recepciót bezárólag – a Móricz Dentál egész csapata.

  Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjenek.

 • Mészár Eszter

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  A Móricz Dental recepciós csapatának tagjaként készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Angol és olasz nyelven beszélek.

  Fogászati kezeléseivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok a fogorvos kollégák segítségével, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül a lehető legteljesebb tájékoztatást kapja a kezelésének pontos menetéről.

  Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is kétségek és megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Asszisztensek

 • Nemes Anikó

  Vezető asszisztens és dentál higiénikus

  1988 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2000-ben megszereztem a dentál higiénikusi oklevelet. Azóta nagy gyakorlatra tettem szert a fogkőeltávolítás, szájhigiénikusi tanácsadás és a fogfehérítés területén.

  Különösen fontos számomra a mosoly, szeretem, ha a pácienseink mosolyogva érkeznek és távoznak.

  Kedvességemmel és vidámságommal igyekszem oldott légkört teremteni, hiszen pácienseink motiváltságának elnyerése alapvetően fontos.

 • Kunné Kiss Edit

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  1989 óta dolgozom fogászati asszisztensként és 1998 óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum családias légkörű kollektívájában tevékenykedem. 2005-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet, azóta a rendelőben a dentál higiénikusi tennivalókat is elvégzem.

  Az asszisztensi teendők mellett feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése a szájüregben orvosi irányítás mellett.

  Mosolygós, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljen

 • Tóth Ágnes

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  A fogászattal 10 éve állok kapcsolatban, asszisztensként 4 éve dolgozom. 2007-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus szakot is, mert úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van.

  Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul persze a nyugodt légkör és a modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő.

  Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen fiatal, lendületes csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásom is tovább bővül majd.

 • Kiss Gina

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  Kiskorom óta érdeklődve figyeltem a fogászati kezeléseket, mindig nagy élvezettel ültem be “liftes” székbe. Ezért is döntöttem úgy 6 évvel ezelőtt, hogy elvégzem a fogászati szakasszisztens képzést.

  Munkámban kiemelkedően precíz vagyok, fiatal korom ellenére nagy gyakorlattal rendelkezem.

  Szeretem a mosolygós embereket, ezért fontos számomra, hogy a páciensek boldogan és megelégedve távozzanak a kezelés után, hiszen…

  “Minden könnyebben megy egy kis mosollyal.”

 • Gardi Rita

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  Kisebb megszakítással 12 éve dolgozom az egészségügyben, 2006 óta pedig fogászati asszisztensként tevékenykedem. A száj higiéniája és a fogak ápoltsága mindig fontos volt számomra, ezért is választottam az egészségügynek ezen szegmensét.

  Töretlen vidámságom és lendületes jellemem elősegíti a kellemes együttműködést a kollégákkal, ami érezhetően kihatással van a páciensek hangulatára is.

  A precíz munkavégzés, a jó hangulat és ezeknek helyet adó modern, kellemes miliővel rendelkező klinika teszi lehetővé, hogy elégedetlenül senki ne távozzon tőlünk.

 • Biró Ágnes

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  Pályafutásom kezdete óta, mindig törekedtem arra, hogy fejlesszem tudásomat és minél több tapasztalatot gyűjtsek, leginkább a magán egészségügyben.

  Minden emberrel hamar megtalálom a közös hangnemet, nekem az a fontos, hogy a kezelés alatt a páciens nyugodt legyen és biztonságban érezze magát. Állandó jókedvem és közvetlenségem sokban hozzásegít ehhez.

  Hobbim, a munkám és a zenélés.

 • Soós Bernadett

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  Mivel édesanyám is a fogászatot választotta hivatásának, ezért gyermekkorom óta a második otthonomként tekintettem a fogászati rendelőre. Ezek után nem volt kérdés, hogy milyen pályát válasszak, amikor eljött az ideje. 2009-ben el is végeztem a fogászati higiénikus szakot.

  Fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka és a tévhitek, félelmek eloszlatása a páciensek részéről.

 • Tuskán Mária

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  12 éve dolgozom az egészségügyben. 6 éve szakosodtam a fogászati asszisztensi pályára.

  Klinikai fogászati asszisztensként feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése.

  Szájsebészeti asszisztensként fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés alatt biztonságban érezzék magukat.

  Kedves, mosolygós, közvetlen hangvételemmel igyekszem nyugodt légkört teremteni.

 • Karner Krisztina

  Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

  Megnyitás óta dolgozom a Móricz Dentalnál, közben két gyermek anyukája is lettem. Dentalhigiénikusi képesítést 2002-ben szereztem.

  Számomra fontos, hogy nyugodt, barátságos légkörben kezelhessük a hozzánk érkezőket pácienseket, mivel sokan szoronganak a fogászati beavatkozásoktól.

  A mosolyogva távozó páciens a legnagyobb sikerélmény a fogorvos és az asszisztens számára egyaránt!

Marketing

 • Licskó Renáta

  Marketing menedzser

  Pályafutásomat menedzser asszisztensként kezdtem egy építőipari multinacionális cégnél, majd 2003-ban megszereztem közgazdász diplomámat.
  A főiskolás éveim alatt ismerkedtem meg jobban és vált kedvenc területemmé a marketing, így már diplomamunkám témája is az arculattervezés volt. Hamar magamévá tettem a terület sajátosságait, hiszen a kommunikáció és a kreativitás, mindig is közel állt hozzám.

  Az építőipar után éles váltás következett, amikor az egészségügy területén, egy magánkórházban helyezkedtem el, mint marketing asszisztens, ahol nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, gyakorlatban is elsajátíthattam az iskolai tanulmányokat. Három év után nagyobb kihívásra vágytam, ezért pályáztam meg jelenlegi pozíciómat a Móricz Dental Kft.-nél.

  Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a marketing online területére, hiszen ebben a felgyorsult világban egyre fontosabbá válik, hogy a felmerült igényekre minél gyorsabban reagáljunk. Ezért folyamatos képzéseken veszek részt és igyekszem a lehetőségek minél szélesebb palettájából válogatni az eszközöket, hogy Klinikánk még ismertebbé váljon az emberek számára.

  Szabadidőmben szeretek olvasni, nagyokat sétálni és a barátaimmal együtt tölteni az időt.

Nem pontosan érti, amit fogorvosa mond? Önben is felmerültek kérdések a fogászati kezeléséről? A válaszokat most közvetlenül szakértő orvosainktól ismerheti meg fogászati tudástársunkból.

Miden amit a fogászati kezelésekről tudni szeretne rövid, informatív és érthető videókon.

Kapjon választ fogászattal kapcsolatos kérdései leendő kezelőorvosától mindössze két kattintás segítségével

Fogfájás esetén hívjon minket a +36 1 / 361 – 1222 telefonszámon.

Jelentkezzen be klinikánkra