Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

A Móricz Dentalban gyógyító tevékenységünket a mindenkori törvényi előírások alapján végezzük az Ön biztonsága érdekében. Az itt olvasható információk arra szolgálnak, hogy megismertessék Önnel a Móricz Dentalban működő páciens folyamatokat, illetve azokat a jogokat és lehetőségeket, melyek az Ön rendelkezésére állnak a fogászati kezelés közben.

Az adatvédelmi nyilatkozatból kiderül, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve az Európai Uniós GDPR jogszabályainak megfelelően hogyan kezeljük bizalmasan az Ön személyes és egészségügyi adatait, hogyan vigyázunk azokra és milyen lehetőségei vannak a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban.  

Az általános szerződési feltételekből pedig az derül ki az Ön számára, hogy milyen fogászati szolgáltatásokat vehet igénybe, hogyan teheti azt meg, milyen díjfizetési kötelezettségei és fizetési lehetőségei vannak, hogyan végezzük felelősséggel a munkánkat és hogyan kezeljük biztonságosan adatait.

Ezek a dokumentumok egyaránt szolgálják az Ön biztonságát és a rendelő szabályszerű működését.

Ha értékes ideje engedi, kérjük fussa át az Ön számára releváns információkat. Ha bármiben bizonytalan, vagy nem egyértelműek a leírtak, akkor forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 36 11 222-es telefon számon.

Általános fogászati kezelések Budapest

Az alábbiakban a Móricz Dental Kft. adatkezelési elveiről olvashat. Kérjük, gondosan olvassa el

Budapesti fogorvosi rendelő

Az alábbiakban a Móricz Dental Kft. általános szerződési feltételeiről olvashat. Kérjük, gondosan olvassa el

Vélemények a Móricz Dentalról

F.P. Éva

Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!

B. István

Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal…

N. P.

Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a…