Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  A Móricz Dentalban gyógyító tevékenységünket a mindenkori törvényi előírások alapján végezzük az Ön biztonsága érdekében. Az itt olvasható információk arra szolgálnak, hogy megismertessék Önnel a Móricz Dentalban működő páciens folyamatokat, illetve azokat a jogokat és lehetőségeket, melyek az Ön rendelkezésére állnak a fogászati kezelés közben.

  Az adatvédelmi nyilatkozatból kiderül, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve az Európai Uniós GDPR jogszabályainak megfelelően hogyan kezeljük bizalmasan az Ön személyes és egészségügyi adatait, hogyan vigyázunk azokra és milyen lehetőségei vannak a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban.  

  Az általános szerződési feltételekből pedig az derül ki az Ön számára, hogy milyen fogászati szolgáltatásokat vehet igénybe, hogyan teheti azt meg, milyen díjfizetési kötelezettségei és fizetési lehetőségei vannak, hogyan végezzük felelősséggel a munkánkat és hogyan kezeljük biztonságosan adatait.

  Ezek a dokumentumok egyaránt szolgálják az Ön biztonságát és a rendelő szabályszerű működését.

  Ha értékes ideje engedi, kérjük fussa át az Ön számára releváns információkat. Ha bármiben bizonytalan, vagy nem egyértelműek a leírtak, akkor forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 3611 222-es telefon számon.

  Általános fogászati kezelések Budapest

  Az alábbiakban a Móricz Dental Kft. adatkezelési elveiről olvashat. Kérjük, gondosan olvassa el

  Budapesti fogorvosi rendelő

  Az alábbiakban a Móricz Dental Kft. általános szerződési feltételeiről olvashat. Kérjük, gondosan olvassa el