Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

Nézze meg virtuálisan rendelőnket!

Járjon körbe a Móricz Dentálban a 3D technológia segítségével!

A séta indítása
Nézze meg virtuálisan rendelőnket!

Hiányzó fogak pótlása implantációval

A módszer, amely az Ön fogászati problémájára is hosszú távú és biztonságos megoldást

Ha Önben megszületett a döntés, hogy a hiányzó fogak pótlása implantációval a jó megoldás, amire szüksége van fogászati problémájának megoldásához, akkor egy egyszerű út áll Ön előtt. Nem kell mást tennie, mint kérni egy fogbeültetés konzultációs időpontot a + 36 1 36 11 2222-es telefon számon a Móricz Dentalba.

Fogászati implantáció, bölcsességfog eltávolítás kép
Fogászati implantáció, bölcsességfog eltávolítás

Ezt követően már minden megy a maga egyszerű útján:

1.Hiányzó fogak pótlása implantációval – a konzultáció, ahol minden kérdésére választ kap az implantációs fogpótlással kapcsolatban. Mi a Móricz Dentalban egy olyan konzultációs lehetőséget biztosítunk az Ön számára speciális digitális diagnosztikai eszközeinkkel, melynek keretében kifejezetten a foghiányos problémák megoldására koncentrálunk. Az Ön igényeihez alkalmazkodó megoldási javaslatokat teszünk a kíméltetés megoldásra. A konzultáción nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogbeültető specialistáink adnak Önnek érthető és egyértelmű információt a fogbeültetés személyre szabott lehetőségeiről.

2. Hiányzó fogak pótlása implantációval – írásos ajánlat, amiből kiderül a fogbeültetés teljes folyamata. A konzultációt követően egy írásos árajánlatot fog kapni tőlünk, amelyből minden fontos részletkérdés ki fog derülni az implantációs fogpótlásról:

 • Milyen tényleges beavatkozásokra van szüksége?
 • Hová kerülnek beültetésre az implantátumok (a fogak pozíciója)
 • Mennyibe fog kerülni Önnek a teljes beavatkozás sorozat
 • Hány alkalommal kell visszatérnie kezelésekre a rendelőnkbe
 • Milyen garanciális feltételeket biztosítunk az általunk beültetett implantátumokhoz

Hiányzó fogak pótlása implantációval

3.Hiányzó fogak pótlása implantációval – az implantációs műtét egy Önnek alkalmas időpontban: ha az ajánlat szimpatikus az Ön számára, akkor időbeosztásához igazodva megbeszélünk egy időpontot, amikor a fogbeültetést elvégezzük. Maga a beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, így nem okoz majd fájdalmat Önnek. Rendelőnkben a hiányzó fogak pótlása implantációval nemzetközi gyakorlattal rendelkező, felkészült fogbeültető specialisták segítségével történik.Fogászati implantáció Budapest kép

3. Hiányzó fogak pótlása implantációval – a gyógyulási periódus: fogbeültetést követőn átlagosan három-négy hónapos gyógyulási periódus következik. Ezalatt az implantátum elnyeri stabilitását az által, hogy körbe növi azt a csont. A gyógyulási periódus idejére Ön ideiglenes fogpótlást kap, hogy ez idő alatt is teljes értékű életet tudjon élni.

4. Hiányzó fogak pótlása implantációval – a végleges és esztétikus implantációs fogpótlások elkészítése: a gyógyulási periódus végeztével kezelőorvosa feltárja az implantátumokat és a fogtechnikai laboratórium elkészíti az Ön végleges és esztétikus implantációs fogpótlását. Ezzel a lépéssel fogbeültetése sikeresen lezárul és Ön már élvezheti annak minden előnyét.

A hiányzó fogak pótlása implantációval tehát egyszerű folyamat, ha szekértő kezekben van. A Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban 5 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész végzi sikeresen ezeket a beavatkozásokat.

Mit kell tennie abban az esetben, ha a hiányzó fogak pótlása implantációval jelenti az igazi megoldást az Ön fogászati problémájára?

Önnek nem kell most azonnal erről a fontos kérdésről döntést hoznia, hiszen lehet, hogy ezernyi kérdés kavarog a fejében. Mi abban tudunk Önnek segíteni, hogy egy tiszta és egyértelmű képet kapjon az implantációs fogpótlás lehetőségeiről és a teljes műtéti beavatkozásról. Döntését ráér ezután is meghozni. Nem csak jól informált lehet egy konzultációt követően, hanem személyesen is meggyőződhet kezelőorvosának felkészültségéről és arról, hogy a fogbeültetés milyen környezetben fog történni.

Éljen ezzel a kiváló lehetőséggel és jöjjön el egy implantációs konzultációra a Móricz Dentalba. Időpontot a +36 1 3611 222 telefonszámon tud kérni.

 

Várjuk Önt szeretettel.

Hiányzó fogak pótlása implantációval

2018. szeptember 9.Móricz Dental

Kérjen időpontot egy személyes konzultációra szakorvosunkhoz!

vagy adja meg a telefonszámát és mi örömmel visszahívjuk Önt
+36 1 3611 222

+36 1 3611 222

Vélemények a Móricz Dentalról

N. P.

Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a…

G. Ferenc 77 éves nyugdíjas; okl.villamosmérnök

Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A…

Fenyvessy Árpád 59 éves agronómus

Bölcsességfogaim sajnos csak későn kezdtek előbújni, a szűk hely miatt nagy fájdalmat okozott, ahogy nyomta a fogsoromat és felszakította az ínyemet. Mivel nemrég elköltöztem, interneten kerestem fogorvost. A fog kihúzása, bizonyult a lehető legjobb megoldásnak. A légkör a közel sem kellemes esemény dacára végig oldott volt. Az egyik gyökér kampós vége némi bonyodalmat jelentett, ugyanakkor…

Fájdalommentes beavatkozások – a fogbeültetés Miért ítéli meg fájdalommentesnek az implantációs beavatkozásokat a páciensek 95%-a? Az implantológiai orvostudomány és a technológia az elmúlt években sosem látott fejlődésen ment keresztül, ami azért jó hír Önnek, mert az idők kezdetétől még sohasem volt kíméletesebb lehetősége hiányzó fogainak pótlására fogászati implantátumokkal, mint amilyen ma van. Szájsebészet, implantátum beültetés Budapesten Az új és innovatív implantációs megoldások bevezetése csökkentette az…

Bővebben

Sokan azt gondolják jól mosnak fogat, de annak ellenére, hogy fogmosás mellett még fogselymet is használnak a fogorvosnál mégis meglepetés éri őket: fogszuvasodás, irritáció, ínygyulladás és még sorolhatnánk.     Mire ügyeljünk fogmosáskor? Mindig fontos, hogy visszatérjünk az alapokhoz, és meggyőződjünk róla, hogy megfelelő technikával mosunk fogat. Van egy fontos része a szájnak, amit sokan átugranak fogmosás közben. Ez a terület a fogak belső része,…

Bővebben

Súlyosan sérült fog, fogszuvasodás, vagy gyulladás esetén sokszor a gyökérkezelés jelenti a megoldást. Ilyenkor foghúzás helyett a gyökércsatornák kezelése által megmenthető egy fog. Mikor van szükség gyökérkezelésre? A fog belsejében lágy szövet, a pulpa található, ami idegeket és ereket tartalmaz, ami táplálja a fogakat. Sajnos ez a következő esetekben megfertőződhet: Mély fogszuvasodás miatt Ha egy fogat többször kezelnek, az megzavarhatja a belső szöveteket Megrepedt, vagy…

Bővebben

Az Ön véleménye számunkra nagyon fontos. Segítene még jobbá tenni a Móricz Dentalt?

Tiszteljen meg azzal, hogy ránk szán 5 percet az értékes idejéből, és megosztja velünk azt, hogy véleménye szerint hogyan emelhetjük még magasabb szintre pácienseink elégedettségét.

Kérjük, kattintson erre az e-mail címre info@moriczdental.hu és ossza meg velünk saját szavaival azt, amit elvár egy Ön számára ideálisnak tartott fogászati rendelőtől.

...hogy egy mosollyal több legyen!

Kérdezzen és mi válaszolunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Néhány fontos kérdés, amelyről örülnénk, ha megosztaná velünk véleményét:

Ön hogyan keres fogászati rendelőt, ha jelenlenleg nincs fogorvosa vagy van, de nem elégedett annak szolgáltatási színvonalával?

Milyen szempontokat mérlegel, ha egy fogászati rendelőről kell döntést hoznia:

 • A fogászati rendelőben elérhető árak
 • A fogászati rendelőben dolgozó fogorvosok szakmai felkészültsége
 • A fogászati rendelő elhelyezkedése és megközelíthetősége
 • A fogászati rendelő felszereltsége és hangulata
 • A fogászati rendelőben dolgozó munkatársak kedvessége és empátiája
 • A szolgáltatások teljeskörűsége (tehát az, hogy Ön olyan fogászati rendelőt keres, amelyben minden korszerű diagnosztikai és fogászati szolgáltatást egy helyen vehet igénybe)
 • A felhasznált fogászati alapanyagok minősége
 • A jól szervezett munka és a rövid várakozási idő

Mit tehet még Önért egy fogászati rendelő, hogy annak visszatérő és hűséges páciense legyen hosszú éveken keresztül