Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Héjkerámia

  Az Ön mosolyának teljes megszépítése a kedvező árú héjkerámia segítségével akár egy hét leforgása alatt a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjében

  Mindig örömünkre szolgál, ha olyan csúcstechnológiával készülő megoldásra hívhatjuk fel az Ön figyelmét, amely kíméletes módszerekkel és kedvező árakkal szépítheti meg mosolyát, mégpedig igen rövid idő alatt.

  Ez a fantasztikus megoldás pedig a kerámia héj, amely nagyon rövid idő alatt meghódítja a páciensek szívét és népszerűvé válik a hírességek és a médiaszemélyiségek világától az utca emberéig.

  A porcelán héjak népszerűsége drámai módon megnövekedett a Móricz Dental pácienseinek körében az utóbbi 3 évben, hiszen kiváló tulajdonságai és megfizethető ára már szinte mindenki számára elérhetővé teszi ezt a gyors és nagyon látványos megoldást, mellyel fogai soha nem látott módon szépülhetnek meg.

  A kerámia héj nem más, mint egy kontaktlencse vékonyságú kerámia lapocska, melyet a kisebb formai hibával vagy elszíneződéssel rendelkező fogának ajak felőli oldalára kerül felragasztásra és ezzel egy teljesen új és megszépült külsőt kölcsönöz fogainak.

  héjkerámia

  További jó tulajdonsága pedig az, hogy az eredeti fog felszínének anyagából egy minimális réteget távolítunk csak el, amely helyet csinál a kerámia lapocskának. Ez által válik ez a fogászati megoldás kíméletessé és biztonságossá az Ön számára.

  héjkerámia

  Mely esetben jelent kiváló megoldást Önnek a kerámia héj?

  Ha a felsoroltak között van olyan fogászati probléma is, mellyel Ön küzd ebben a pillanatban, akkor itt a remek alkalom, hogy attól egy életre megszabaduljon a kerámia héjak segítségével:

  • Ha fogai alapvetően egészségesek, de Ön elégedetlen azok látványával és ezen gyorsan és kíméletesen szeretne változtatni
  • Ha fogai nem elég fehérek és a fogfehérítés nem jelent igazi megoldást Önnek
  • Ha fogai nem elég szabályosak és nem szeretne éveket tölteni fogszabályozó kezeléssel, hanem azonnal megoldásra vágyik (a kerámia héjak nem jelentenek valós alternatívát a fogszabályozással szemben, de kisebb formai hibák esztétikai korrekciójára tökéletesen alkalmasak)
  • Ha fogain zománchibák fedezhetők fel
  • Ha frontfogai megsérültek és azokat kell esztétikailag helyreállítani
  • Ha gyökérkezelt fogai elszíneződtek és azokat belső fogfehérítéssel nem lehet sikeresen kezelni
  • Ha fogak metsző élei lepattogzottak
  • Ha túl nagy a rés az első fogai között

  Mosolyátalakítás héjkerámia segítségével

  Kerámiahéj funkcióbeállítás

  Kezelés előtti állapot

  Kerámiahéj funkcióbeállítás

  Kezelés utáni állapot

  Így készülnek 5 egyszerű lépésben a kerámia héjak a Móricz Dental rendelőjében:

  Egy teljes új, megszépült, fehérebb mosoly elérése a Móricz Dental rendelőjében az Ön számára öt egyszerű lépésből áll:

  1.Egy konzultáció keretében a Móricz Dental esztétikai specialistája felméri az Ön fogainak aktuális állapotát és megbeszélik azt, hogy az Ön fogászati problémájára valóban megoldást jelentenek-e a kerámia héjak

  2. Amennyiben azt szeretné, akkor lehetősége nyílik arra, hogy egy speciális mosolytervező szoftver segítségével előre, a kezelés megkezdése előtt láthatóvá tesszük az Ön számára azt, hogy hogyan fog kinézni az új és megszépült mosoly a kerámia héjak segítségével

  3. Ha Ön elégedett a látottakkal, akkor kezelőorvosa egy előre egyeztetett időpontban saját foganyagát maximálisan kímélve, helyi érzéstelenítésben, azaz teljesen fájdalommentesen előkészíti a fogait a kerámia héjakhoz és lenyomatot vesz azokról a fogtechnikai laboratórium számára

  4. A fogtechnikai laboratórium 3-4 munkanap alatt a lenyomat alapján elkészíti az Ön személyre szabott kerámia héjait egy szilárd, kopásálló és tartós anyagból

  5. Az így elkészült héjakat a kezelőorvosa bepróbálja, és ha teljes mértékben elnyerte az Ön tetszését, akkor felragasztja azokat.

  Ezzel az Ön mosolyának teljes megújítása el is készült és Ön azonnal élvezheti ennek minden előnyét.

  Héjkerámia

  héjkerámia

  Héjkerámia

  héjkerámia

  Miért tartják kedvezőnek pácienseink a kerámia héjak árait?

  A héjkerámia árak az elmúlt években drámai módon lecsökkentek. Ennek az az oka, hogy egyre több fogtechnikai laboratórium állít elő magas szakmai színvonalon kerámia héjakat, így azok ára folyamatosan csökkent a piaci versenynek köszönhetően.

  Ezen túlmenően a Móricz Dentalban arra törekszünk, hogy a héjkerámia egy olyan szolgáltatásunk legyen, amit szinte mindenki megengedhet magának anélkül, hogy ez jelentős anyagi terhet jelentene számára.

  Természtesen ez egy nagy precizitást és komoly szakmai felkészültséget kívánó fogászati eljárás, azonban rendelőnkben a héjkerámia árai tökéletesen összhangban vannak a ráfordított munkamennyiséggel és a héjkerámia lapocskák csúcstechnológiával előállított árával is.

  Pácienseink visszajelzéseiből azonban már jól tudjuk, hogy a héjkerámia ára nem mérhető azzal az esztétikai és egyben életminőség változással, melyet ezekkel a kis lapocskákkal Ön is elérhet.

  Érdemes tehát megismerni ezt az arcot megszépítő megoldást, ha szebb, formailag tökéletesebb vagy fehérebb fogakra vágyik.

  paciensek_velemenye_moricz_dental_fogaszat_04

   

  Héjkerámia mosoly

  Jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe egy konzultációra, hogy megismerje a kerámia héjak pozitív tulajdonságait és szakértővel beszélje meg azt, hogy azok hogyan oldják meg az Ön fogászati problémáját.

   

  A konzultációra a+36 1 3611 222-es telefonszámon tud jelentkezni.

  Ismerje meg a kerámia héjak boldog tulajdonosainak történetét:

   

  Héjkerámia esetbemutatás
  Héjkerámia esetbemutatás

  Beatriz Larranaga Ugarte

  Beatrizt teljesen kerámiából készült héjakkal és koronákkal kezelték.

  Héjkerámia esetbemutatás

  A kerámiahéjat egy speciális ragasztóval rögzítik a fogakhoz.

  “Jobban érzem magam – így az emberek is szívesebben vannak a társaságomban.”   –  Beatriz Larranaga Ugarte

  Beatriznek korábbi kezeléseiből adódóan már voltak héjai és koronái, azonban a héjak mindig meglazultak, és a szélei elszürkültek, a koronás fogai pedig érzékenyek voltak. “Zavarban voltam a megjelenésem miatt és folyamatosan aggódtam az elmozduló héjak miatt, mikor emberek között voltam.”

  Új fogorvosa meggyőzte Beatrizt, hogy cseréltesse újakra a régi héjakat és koronákat. Ma tele van önbizalommal és végre élvezheti új és immár teljes értékű életét. És mit javasol azoknak, akik éppen egy esztétikai fogászati beavatkozáson gondolkodnak? “Ne habozzon, tegye meg. De csakis megfelelően képzett szakemberrel csináltassa. Az új héjaim és koronáim minősége fényévnyi távolságra van a régiektől. Ég és föld…”

  nésem miatt és folyamatosan aggódtam az elmozduló héjak miatt, mikor emberek között voltam.”

  Új fogorvosa meggyőzte Beatrizt, hogy cseréltesse újakra a régi héjakat és koronákat. Ma tele van önbizalommal és végre élvezheti új és immár teljes értékű életét. És mit javasol azoknak, akik éppen egy esztétikai fogászati beavatkozáson gondolkodnak? “Ne habozzon, tegye meg. De csakis megfelelően képzett szakemberrel csináltassa. Az új héjaim és koronáim minősége fényévnyi távolságra van a régiektől. Ég és föld…”

   

  Héjkerámia esetbemutatás

  Inge de Bruijn

  Az olimpiai úszóbajnoknő, Inge de Bruijn is időt szakított a tökéletes mosolyra.

  Héjkerámia esetbemutatás

  A kerámiahéj egy esztétikus megoldás, színe pontosan illeszthető a saját fogak színvilágához.

  “Imádok mosolyogni!” – jelentette ki Inge de Bruijn világcsúcstartó olimpiai úszóbajnok. És vajon csak a sikerek miatt? “Az ember természetesen mindig mosolyog, ha aranyérmet nyer” – válaszolja – “de jót tesz a család, a barátok és a napfény is.”

  Inge az 50 méteres gyors- és a 100 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, valamint ő Hollandia legsikeresebb olimpikonja. Sydneyben három világrekordot döntött meg öt nap alatt, három aranyérmet és egy ezüstöt nyert, ezzel biztosítva helyét az úszósport halhatatlanjai között. A kemény, könyörtelen edzéssel töltött órák jutalmaként a World Swimming Magazine 2000-ben és 2001-ben is az év női úszójává választotta. Ezt Athénban az egy arany-, az egy ezüst- és a két bronzérem után még több mosoly követte.

  A versenyszerű úszást abbahagyva Inge immár sokkal fontosabb dolgokra koncentrál, olyanokra, mint a barátok, a család és az új, szépen ívelő médiakarrier. Egyben elhatározta, hogy mosolyát is “olimpiai formába hozza”.

  “Állandóan csak edzettem…” – vonja meg a vállát Inge. A magyarázat magától értetődik: az ember csak akkor ér el ilyen sikereket, ha a nap minden percében csak ugyanazt az egyetlen célt tartja szem előtt. ”

  A fogaim rendben voltak, de a mosolyom nem volt tökéletes. Aggódtam, hogy az emberek észreveszik ezt és utáltam látni magam az újságokban. Ezért megfogadtam, hogy ahogy lesz rá időm, megcsináltatom a fogaimat. Miután végignéztem a lehetőségeket, egyértelmű volt, hogy teljesen kerámiából készült héjat választok.”

  2020. május 6.Móricz Dental