Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Ki végzi a Móricz Dentalban a fog gyökérkezelés beavatkozásokat?

  fog gyökérkezelés

   

   

  Dr. Török Adrienn

  Fog- és szájbetegségek szakorvosa – konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

  Specialitás: endodontia, esztétikai fogászat, kezelés hipnózisban

  Mottóm:  “Minden mosoly visszatér.” (indiai közmondás)

  „Fontos számomra, hogy rendelőmben mindig oldott és kellemes legyen a hangulat. Kollégáim és pácienseim közt egyaránt a nyugodt légkör megteremtésére törekszem, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes környezetben lehet.

  Tisztelem a hozzám bizalommal érkezőt, tevékenységemet pedig a kölcsönös együttműködésre alapozom.

  Szakmai tudásom birtokában igyekszem széleskörűen tájékoztatni betegeimet, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül a számukra legmegfelelőbbet választhassuk ki egyénre szabottan. Célom, az aktuális panaszok orvoslása mellett, megtanítani a helyes szájápolásra pácienseimet, továbbá kialakítani bennük az igényt az esztétikus és időtálló megoldások előtérbe helyezése iránt.

  A szakmailag helytálló beavatkozások számomra alapvető igényt jelentenek. A legnagyobb örömet mégis az okozza, ha precizitásom és fáradtságot nem kímélő munkám eredményeként egy már jól motivált, velem együttműködő, elégedett páciens hagyja el a rendelőmet, aki szívesen tér vissza hozzám és többet nem fél.”

   

  Mit kell most ahhoz tennie, hogy megmentse meglévő fogait?

  Az Ön számára a legfontosabb most az, hogy a lehető legrövidebb időn belül fény derüljön a fogászati problémájának eredendő okára.

  A személyes konzultáció alkalmával Ön részletes és szemléletes információt kap majd fennálló fogászati problémájáról és annak hatásos megoldási lehetőségeiről.

  2018. december 3.Móricz Dental