Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Miért fontos, hogy szakképzett és gyakorlott gyermekfogszakorvos foglalkozzon gyermekével?

  A gyermekfogászat a fogászati tudományokon belül egy teljesen egyedi terület. A gyermekfogszakorvos a fogászati tudáson túl még más, kifinomultabb emberi tulajdonságokkal is rendelkezik, amely alkalmassá tesz egy fogorvost, hogy gyermekeket kezeljen.

  gyermekfogszakorvos

  Legkisebb pácienseink kíméletes ellátása

  A Móricz Dentalban kizárólag olyan szakemberre bízzuk gyermekét, aki már bebizonyította azt, hogy beszél a gyerekek nyelvén. A jó gyermekfogorvos meg tudja értetni magát a gyerekekkel és teljes odaadással tudja kezelni őket. Ennek nem csak gyermeke számára vannak komoly előnyei, hanem az Ön számára is. Biztos lehet abban, hogy gyermeke jó kezekben van, hiszen nem egy általános fogorvos foglalkozik vele, hanem egy gyermekfogszakorvos. Ő rendelkezik a megfelelő elméleti és gyakorlati alapokkal ahhoz, hogy gyermekét biztonságosan kezelni tudja. A vizsgálatok és kezelések alkalmával a kommunikáció az Ön gyermekével a nyugalmat és biztonságot sugallja majd. Így kialakulhat a gyermekében egy feszültségmentes kapcsolt a fogorvosával.

  gyermekfogszakorvos

  Az ideális gyermekfogszakorvos az Ön gyermekének a Móricz Dentalban

  Bátran kijelenthetjük, mi megtaláltuk azt a gyermekfogszakorvost, akire Ön is nyugodtan rábízhatja gyermekét Dr. Szolnoki Szilvia gyermekfogorvos személyében:

  • gyermekfogszakorvosSzolnoki doktornő gyermekfogászati szakvizsgával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy tanulmányai során
   elsajátította a gyermekek kezelésének speciális módszereit és kommunikációs eljárásait.
  • A doktornő több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a fogászat területén, így minden gyakorlati ismeret a birtokában van a biztonságos és tartós kezelések elvégzéséhez.
  • Szolnoki doktornő egyetemi tanulmányait követően is folytatja a gyermekfogászattal kapcsolatos tudásának bővítését szakmai konferenciákon és előadásokon, hogy a ma elérhető legkorszerűbb és kíméletesebb fogászati beavatkozásokat végezhesse el a gyermekeken.
  • Szolnoki Szilvia nem csak egy kiváló és gyakorlott gyermekfogszakorvos, de három gyermek édesanyja is, így pontosan ismeri a gyerekek lelkivilágát és azt is, hogy hogyan alakíthat ki bizalmi kapcsolatot az Ön gyermekével is.

  Gyakorló szülőként azt javasoljuk az Ön számára, hogy ismerje meg Dr. Szolnoki Szilviát és szerezzen személyes benyomásokat a Doktornő empátiájáról és a gyermekekkel való kommunikációjáról. Hozza el gyermekét egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba és kössenek barátságot a fogászattal és a fogorvossal.

  Személyes konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud időpontot kérni.

  Várjuk Önt és gyermekét sok-sok türelemmel és barátságos mosollyal.

  2020. augusztus 25.Móricz Dental