Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Garancia

  A Móricz Dentalban fogorvosi tevékenységünket felelősséggel végezzük. Pácienseink rendelőnkben azért érzik magukat biztonságban, mert egy 3 + 1 elemből garanciális álló rendszer biztosítja számukra a nyugodt fogászati kezelések lehetőségét.

  garancia

  1. Minőségi alapanyag garancia

  Rendelőnkben kizárólag megbízható forrásból származó minőségi fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek mindenben megfelelnek Európa legszigorúbb minőségi sztenderdjeinek, rendelkeznek ORKI minősítéssel és biztosítják az emberi szervezetet maximálisan kímélő fogászati beavatkozásokat.

  garancia

  2. Kiemelt szakértelem garancia

  A Móricz Dentalban dolgozó fogszakorvos szakértelműket évente több alkalommal fejlesztik szakmai továbbképzéseken és szakkonferenciákon, hogy az Ön számára minden esetben naprakész, korszerű megoldásokra tudjanak javaslatot tenni a kezelések megtervezésekor.

  garancia

  3. Professzionális fogtechnikai garancia

  Együttműködő partnereink között kizárólag olyan professzionális szakemberekkel dolgozó fogtechnikai laboratóriumok állnak, akik biztosítják azt, hogy az Önnek készült fogmű minőségi alapanyagokból, naprakész, korszerű (CAD/CAM) technológiával és kiemelt esztétikai színvonalon készül el.

  garancia

  + Garanciális jótállás az elkészült fogművekre

  A Móricz Dentalban készült fogászati beavatkozásokra a törvényben meghatározottaknál nagyságrendekkel hosszabb idejű garanciális jótállást biztosítunk. Ezzel biztosítjuk azt, hogy Önnek ne jelentsen kockázatot náluk elvégeztetnie fogászati beavatkozását.

  garancia

  A garanciális periódusok a következőek

  Nobel Biocare Active® implantátum (Made in Sweden): 10 év garancia
  Nobel Biocare Nobel Biocare Replace Conical Connection® implantátum
  (Made in Sweden): 10 év garancia*
  Alpha Bio® implantátum: 10 év garancia*

  garancia

  Implantátum felépítmény: 2 év garancia

  Rögzített fogpótlás: 2 év garancia

  garancia

  Kivehető fogpótlás: 1 év garancia

  Porcelán leplezés: 1 év garancia

  Tömések, inlayk: 1 év garancia

  Tejfog tömése: 3 hónap garancia

  A kezelések elvégeztével Ön egy garancialevelet kap tőlünk, ami biztosítja az Ön számára a jótállási igények maximális érvényesíthetőségét:

  garancia

  A beültetett implantátumok esetében Ön egy úgynevezett implantátum „útlevelet” kap tőlünk, amelyben pontosan rögzítésre kerül az, hogy milyen típusú és méretű implantátum került beültetésre és melyik fog helyére. Ennek segítségével akár évtizedek múlva is a világ bármelyik pontján a hozzáértő szakorvos azonnal be tudja azonosítani az Ön implantátumait és adott esetben az Ön rendelkezésére tud állni azok kezelésében.

  garancia

  *Az implantátum beültetésnél a garanciális jótállás annyit jelent, hogy probléma esetén (Pl.: ha az implantátum kiesik vagy meglazul, ez nagyon ritkán fordul elő, mert az általunk beültetett implantátumok sikerességi rátája eléri a 98,3%-ot), garanciális jótállás keretében egy új implantátum kerül beültetésre az Ön számára térítésmentesen. A garanciális jótállása nem terjed ki a felépítményre, az implantációs fogpótlásokra (koronákra és hidakra) és az utazási költségekre.

  A garancia igénybevételének feltételei:

  • A kezelőorvos által előírt teljes körű szájhigiénés előírások betartása,
  • A kezelőorvos által ajánlott beavatkozások elvégeztetése 30 napon belül,
  • Rendszeres részvétel a kontroll vizsgálatokon (évente),
  • A rendelővel szemben fennálló esetleges tartozások pénzügyi rendezése.

   

  A garancia érvényesítésének helye:

  • A garanciális igényeket kizárólag a Móricz Dental rendelőjében lehet bejelenteni a +36 1 / 361 – 1222 telefonszámon, az info@moriczdental.hu e-mail címen vagy személyesen a 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A félemelet 1. címen.
  • A garanciális beavatkozások elvégzése kizárólag a Móricz Dental rendelőjében történik.
  • A Móricz Dental nem vállalja egy másik fogászati rendelőben garanciális beavatkozásként elvégzett kezelések költségeinek megtérítést.

   

  A garancia nem terjed ki:

  • A beavatkozástól függetlenül panaszt okozó egyéb betegségekre,
  • Pszichés szokások miatt létrejövő károsodásokra (éjszakai fogcsikorgatás, fogszorítás),
  • Olyan károsodásokra, melyek rendellenes használatra vezethetők vissza, (baleseti fogmű sérülés),
  • Minden olyan külső személy beavatkozására, akik az állapotfelmérésen, illetve javaslatok megtételében nem voltak illetékesek. (máshol praktizáló fogorvos, fogtechnikus),
  • Minden olyan társbetegség esetén, mely hatással lehet a fogak állapotára,
  • Szándékos károkozás esetére.

  paciensek_velemenye_moricz_dental_fogaszat_04

  2021. május 12.Móricz Dental