Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2005-ben, majd 2014-ben gyermekfogszakorvosi képesítést kaptam. A magánrendelések mellett dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében mint gyermekfogszakorvos és osztályvezető főorvos.

Angol és orosz nyelven beszélek.

Már pályafutásom elején a gyermekfogászat felé fordultam, és a mai napig teljes odaadással kezelem a legkisebb pácienseket. A fogászati problémák kialakulása sokszor a rossz gyermekkori szokásokra vezethetők vissza, így ebben a korban a legfontosabb a napi rutin, a megfelelő szájhigiénia kialakítása. 3 gyermek édesanyjaként nagyon fontosnak tartom a helyes szájápolási technikák elsajátítását, mely akkor lehetséges igazán, ha a gyerekek érdeklődve és félelem nélkül ülnek a fogorvosi székbe. Éppen ezért nagy türelemmel és nyitott, barátságos légkört teremtve igyekszem megmutatni a kisebbeknek is, hogy egy fogászati kezelés nem ijesztő, hanem teljesen természetes.

A legjobb visszajelzés számomra, ha a kis páciensek vidáman, mosolyogva lépnek ki a rendelőből, visszatérve pedig ők maguk mondják el milyen jól vigyáztak fogaikra.

2017. január 18.Móricz Dental
Vissza a munkatársakhoz

Szakorvosaink

Recepció

 • Tóth Orsolya
  Tóth Orsolya

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  Megnyitása óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban dolgozom.

  A megadott telefonszámon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadom bejelentkezését, időpont egyeztetés céljából szívesen visszahívom, hogy az Ön kezelése lehetőség szerint várakozás nélkül megkezdődhessen klinikánkon. Szükség esetén tájékoztatom az árakról, szolgáltatásainkról.

  Fogászati kérdései esetén szakorvos kollégáim bevonásával mielőbb válaszolok. Külföldi pácienseink szállásigénye esetén segítek a szobafoglalásban, a repülőtéri transzfer, budapesti idegenvezetés megszervezésében.

  Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzám bizalommal.

 • Fábián Lilián
  Fábián Lilián

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2016 májusában kerültem a Móricz Dental csapatába.

  Munkám során eddig mindig emberekkel foglalkoztam. Legfontosabbnak a közvetlen, barátságos, pozitív közeg megteremtését tartom. Türelemmel és megértéssel fordulok a pácienseinkhez, hogy érezzék bármilyen problémával nyugodtan fordulhatnak hozzám. Minden nap azzal a céllal kezdem a munkát, hogy tudásom legjavával segítsek az embereknek; ezért is szeretném fejleszteni még a szaktudásom a fogászat területén, hogy minél több információval tudjam segíteni a pácienseket.

  Fontosnak tartom, hogy mindenki maximális elégedettséggel távozzon a rendelőből.

 • Csató Annamária
  Csató Annamária

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  A Móricz Dental csapatához 2017 májusában csatlakoztam. Előtte, több mint 4 évig kereskedelmi területen dolgoztam. Idegenforgalmi szakmenedzser képzettséggel rendelkezem, és most fejezem be logisztikai ügyintéző tanulmányaimat. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni. Közvetlen, barátságos, pozitív személyiségnek tartom magamat; aki nem fél az új kihívásoktól. Ezért is szeretném szaktudásomat a fogászat területén is fejleszteni, hogy a páciensek bizalommal fordulhassanak hozzám. A kezelések előtt és után igyekszem kellemes légkört teremteni, célom, hogy mindenki elégedetten, megválaszolatlan kérdések nélkül távozhasson a rendelőből.

  Örömmel tölt el, hogy egy ilyen magas színvonalú csapat tagja lehetek.

 • Veres Nikolett
  Veres Nikolett

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2017 decembere óta vagyok a Móricz Dental csapatának tagja.

  Örömömre szolgál, hogy a vendéglátás és idegenforgalom területén megszerzett tapasztalataimat egy új területen is felhasználhatom. Fontos számomra, hogy emberekkel dolgozhassak. A recepciós munka precizitást és nagy odafigyelést igényel, így munkám egy percig sem unalmas.

  Segítőkész, empatikus ember lévén igyekszem mindent megtenni, hogy a páciensek kellemesen, komfortosan érezzék magukat már a rendelőbe lépés első pillanatától kezdve.

 • Kober Renáta Mercédesz
  Kober Renáta Mercédesz

  2018 októberében lettem a Móricz Dental csapatának tagja. Korábban is fogászati klinikán dolgoztam és nagy öröm számomra, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimat és tudásomat tovább bővíthetem. Vidám természetemmel igyekszem pácienseink rendelkezésére állni.

  Nagyon fontos számomra, hogy valamilyen módon segíthessek másokon, ezért nagy örömmel tölt el, hogy ezt a munkám során is nap mint nap gyakorolhatom.

Asszisztensek

 • Nemes Anikó
  Nemes Anikó

  Vezető asszisztens és dentálhigiénikus

  1988 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2000-ben megszereztem a dentál higiénikusi oklevelet. Azóta nagy gyakorlatra tettem szert a fogkőeltávolítás, szájhigiénikusi tanácsadás és a fogfehérítés területén.

  Különösen fontos számomra a mosoly, szeretem, ha a pácienseink mosolyogva érkeznek és távoznak.

  Kedvességemmel és vidámságommal igyekszem oldott légkört teremteni, hiszen pácienseink motiváltságának elnyerése alapvetően fontos.

 • Kunné Kiss Edit
  Kunné Kiss Edit

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  1989 óta dolgozom fogászati asszisztensként és 1998 óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum családias légkörű kollektívájában tevékenykedem. 2005-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet, azóta a rendelőben a dentál higiénikusi tennivalókat is elvégzem.

  Az asszisztensi teendők mellett feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése a szájüregben orvosi irányítás mellett.

  Mosolygós, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljen

 • Tóth Ágnes
  Tóth Ágnes

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  A fogászattal 10 éve állok kapcsolatban, asszisztensként 4 éve dolgozom. 2007-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus szakot is, mert úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van.

  Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul persze a nyugodt légkör és a modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő.

  Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen fiatal, lendületes csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásom is tovább bővül majd.

 • Soós Bernadett
  Soós Bernadett

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Mivel édesanyám is a fogászatot választotta hivatásának, ezért gyermekkorom óta a második otthonomként tekintettem a fogászati rendelőre. Ezek után nem volt kérdés, hogy milyen pályát válasszak, amikor eljött az ideje. 2009-ben el is végeztem a fogászati higiénikus szakot.

  Fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka és a tévhitek, félelmek eloszlatása a páciensek részéről.

 • Illy Melinda
  Illy Melinda

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2014-ben végeztem el a fogászati asszisztensi képzést, majd 2015-ben a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet is megszereztem.

  Asszisztensként kedvenc szakterületem a szájsebészet. Szeretem a változatosságot, hogy minden nap kicsit más kihívásokkal találkozhatok. A közös munka során fontosnak tartom a megfelelő együttműködést és a jó hangulatot. Dentálhigiénikusként szeretnék segíteni abban, hogy a páciensek elsajátítsák és fontosnak tartsák a szakszerű dentálhigiéniát. Szeretek szép, fehér fogakat varázsolni.

  Nagy öröm számomra, hogy egy lendületes, fiatal csapat tagja lehetek, melyben az eddig megszerzett tudásom folyamatosan bővül.

 • Csongrádi Renáta
  Csongrádi Renáta

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2003 óta dolgozom fogászati asszisztensként, 2013-ban pedig megszereztem a klinikai fogászati higiénikus képesítést is. Dental higiénikusként fontosnak tartom a megelőzést, hogy a betegek teljes körű tájékoztatást kapjanak arról, hogyan ápolják helyesen fogaikat, hogy azok minél hosszabb ideig egészségesek maradhassanak.

  Asszisztensként a szájsebészeti és az esztétikai fogászati kezelések alkalmával is fontos számomra, hogy a páciensek érezzék, hogy nincs mitől félniük; igyekszem nyitott, jó kedélyű, barátságos hangulatot teremteni számukra.

 • Karner Krisztina
  Karner Krisztina

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Megnyitás óta dolgozom a Móricz Dentalnál, közben két gyermek anyukája is lettem. Dentalhigiénikusi képesítést 2002-ben szereztem.

  Számomra fontos, hogy nyugodt, barátságos légkörben kezelhessük a hozzánk érkezőket pácienseket, mivel sokan szoronganak a fogászati beavatkozásoktól.

  A mosolyogva távozó páciens a legnagyobb sikerélmény a fogorvos és az asszisztens számára egyaránt!

 • Bányai Beatrix
  Bányai Beatrix

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2013 óta dolgozom a fogászati szakmában, előtte egy évvel kezdtem el az OKJ képzést.

  Szeretek önállóan dolgozni, így magától értetődő volt, hogy dentálhigiénikusnak tanulok tovább. A szájsebészet területén érzem magam a legotthonosabban annak ellenére, hogy itt történnek a leginvazívabb beavatkozások, egyben a legérdekesebbek is.

  Rendkívül jó látni, hogy a kezdeti stádiumból, milyen csodákat képesek létrehozni az orvosok a mai technológiával és ennek én is részese lehetek.

 • Balogh Judit
  Balogh Judit

  A fogászati pályafutásomat 2009-ben kezdtem, amikor fogtechnikusi képesítést szereztem. 2 évig dolgoztam ebben a szakmában. Mivel érdekelt a fogászat azon területe is, ahol a páciensekkel lehet foglalkozni, ezért 2011-ben elvégeztem a fogászati asszisztensi képzést, majd 2013-ban a dentálhigiénikusi vizsgát is letettem.

  Számomra a páciens a fontos, ezért közvetlen, barátságos természetemmel igyekszem bizalmat kelteni a hozzánk érkező betegekben, hogy a feszengésüket minél gyorsabban feloldjuk.
  A fogászaton belül az esztétikai kezelések állnak hozzám a legközelebb, de a többi területen is magabiztosan helyt állok.

  Örülök, hogy dentálhigiénikusként a fogínygyulladás gyógyításában közvetlenül is részt vehetek. A fogfehérítések során pedig az igazi visszajelzés számomra az, amikor a kezelés végén látom az elégedett páciensek mosolyát.

 • Balogh Renáta
  Balogh Renáta

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2013 óta dolgozom fogászati asszisztensként, majd ezt követően rövidesen elvégeztem a dentálhigiénikusi képzést is. Ezalatt a szakmában nem csak hazai, de külföldi gyakorlatot is szereztem.

  Kisgyerekkorom óta fontos számomra a fogak ápolása, ezért is érzem úgy, hogy a munkám egyben a hivatásom is. Számomra az a legfontosabb, hogy a páciensek teljes körű tájékoztatást kapjanak a kezelés menetéről, minden kérdésükre választ kapjanak és elégedetten távozzanak.

  Örülök, hogy a Móricz Dentalban szakmailag több területen is fejlődhetek és egy fiatal, vidám csapat tagja lehetek.

 • Nagy Orsolya
  Nagy Orsolya

  Fogászati asszisztens

  2017 óta dolgozom a fogászati szakmában.

  Szeretem a munka változatosságát, örülök, hogy nap mint nap új emberekkel találkozom, akiknek segítséget nyújthatok fogászati problémáik megoldásához. Célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam és szakmai tovább képzéseken vegyek részt.

  Örülök, hogy a Móricz Dental csapatát erősíthetem és szakmailag még többet fejlődhetek.

 • Vörös Anett
  Vörös Anett

  Gyermekkorom óta érdekel a fogászat, hiszen édesanyám is ebben a szakmában dolgozik. 2014-ben végeztem fogászati asszisztensként, 2018-ban pedig a dentálhigiénikus szakot is elvégeztem.

  Asszisztensként a szájsebészet és a parodontológia áll közel hozzám, de más területeken is örömmel helytállok.

  Fontosnak tartom, hogy a páciensek pozitív élményekkel távozzanak a rendelőből, ezért próbálok mosolygós és barátságos lenni. Az élet minőségében sokat jelent a fogsor állapota, így dentálhigiénikusként megpróbálom instruálni, motiválni is a pácienseket. Számomra fontos, hogy aki belép a rendelő ajtaján az gyönyörű, fülig érő mosollyal távozzon.

  Örülök, hogy a Móricz Dentalban szakmailag több területen is fejlődhetek és egy fiatal, vidám csapat tagja lehetek.

 • Radics Emőke
  Radics Emőke

  2012-ben Londonban kezdetem el a fogtechnikus képzést, amiben tetszett, hogy használhattam a kreativitásomat. Nem sokkal a képzés végeztével beiratkoztam a fogászati asszisztens képzésre, ahol tovább mélyíthettem tudásom. 2016 óta asszisztensként is dolgozom.

  A Móricz Dental csapatához 2018 júliusában csatlakoztam. Nagy örömömre szolgál, hogy barátságos környezetben, remek szakemberekkel dolgozhatok, akiktől sokat tanulhatok.

  Asszisztensként nem csak a különböző kezeléseket kell ismernünk, de az emberekhez is sok türelemmel és megértéssel kell hozzáállnunk, hogy érezzék, hozzánk bizalommal fordulhatnak.

  Mindig olyan hivatást szerettem volna, amivel segíthetek az embereken. Sikerélményt nyújt amikor egy-egy páciensünk fogorvosi problémáját megoldjuk, és a kezelés végeztével elégedetten, mosolyogva távozik.

Back office

 • Terjék Zsuzsanna
  Terjék Zsuzsanna

  Praxis menedzser

  Francia és angol nyelvismeretem és különböző diplomáim révén dolgoztam hoszteszként, környezeti tanácsadóként, borpincészeti eladóként, magántanárként, kivitelezési koordinátorként, építkezési árajánlat készítőként, informatikai ügyfélkezelőként.

  2016 közepe óta a Móricz Dental praxis menedzsere vagyok. Ebben a munkakörben megtaláltam azt a változatosságot a munkámban és a környezetemben, melyre szükségem van, és különböző tapasztalataimmal úgy érzem én is hozzájárulhatok a rendelő hatékony működéséhez.

  Nagyon szeretem a kihívásokat mind a munkahelyemen, mind szabadidőmben: sokat kirándulok, utazok, szeretek jógázni, olvasni, lakásokat felújítani.

 • Licskó Renáta
  Licskó Renáta

  HR menedzser

  Pályafutásomat menedzser asszisztensként kezdtem egy építőipari multinacionális cégnél, majd 2003-ban megszereztem közgazdász diplomámat.
  A főiskolás éveim alatt ismerkedtem meg jobban és vált kedvenc területemmé a marketing, így már diplomamunkám témája is az arculattervezés volt. Hamar magamévá tettem a terület sajátosságait, hiszen a kommunikáció és a kreativitás, mindig is közel állt hozzám.

  Az építőipar után éles váltás következett, amikor az egészségügy területén, egy magánkórházban helyezkedtem el, mint marketing asszisztens, ahol nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, gyakorlatban is elsajátíthattam az iskolai tanulmányokat. Három év után nagyobb kihívásra vágytam, ezért pályáztam meg jelenlegi pozíciómat a Móricz Dental Kft.-nél.

  Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a marketing online területére, hiszen ebben a felgyorsult világban egyre fontosabbá válik, hogy a felmerült igényekre minél gyorsabban reagáljunk. Ezért folyamatos képzéseken veszek részt és igyekszem a lehetőségek minél szélesebb palettájából válogatni az eszközöket, hogy Klinikánk még ismertebbé váljon az emberek számára.

  Szabadidőmben szeretek olvasni, nagyokat sétálni és a barátaimmal együtt tölteni az időt.

 • Hegedűs Anna Glória
  Hegedűs Anna Glória

  Marketing munkatárs

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam kommunikációs szakemberként. Ezután a kulturális szférában helyezkedtem el, valamint zenei és természettudományos projektekben vettem részt. A Móricz Dental csapatához 2015-ben csatlakoztam, ami az új terület ellenére hasonló szemléletmódot kíván meg mint korábbi munkáim.

  Jelenleg honlapszerkesztéssel, online marketinggel és az ehhez kapcsolódó anyagok összeállításával foglalkozok. Fontos számomra, hogy a páciensek változatos és aktuális képet kapjanak a klinika és a kezelések fejlődéséről. Szeretek a Móricz Dental csapatában dolgozni, mert a cég alapelve a folyamatos fejlődés és az én dolgom, hogy ez láthatóvá is váljon. A menedzsment nagyon nyitott az új ötletekre, ami számomra fontos a munkám során. Mind emellett szeretem, hogy barátságos, pozitív környezetben dolgozhatok.

  Angol és francia nyelven beszélek. Szabadidőmben rendszeresen futok, fotózok és koncertekre járok.

 • Tóth Andrea
  Tóth Andrea

  Pénzügyi referens

  2009-ben kerültem először kapcsolatba a fogászati szakterülettel és 2011 óta több fogászat recepcióján is dolgoztam.

  Ezen tapasztalataimat igyekszem 2014 óta a Móricz Dental keretein belül is kamatoztatni, illetve bővíteni. Számomra fontos az ügyfelek felé nyújtott, megfelelő színvonalú kommunikáció és bánásmód, amit nem csak én gondolom így, hanem – az orvosoktól kezdve, az asszisztenseken át a recepciót bezárólag – a Móricz Dentál egész csapata.

  Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjenek.

 • Mészár Eszter
  Mészár Eszter

  Páciens koordinátor

  A Móricz Dental recepciós csapatának tagjaként készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Angol és olasz nyelven beszélek.

  Fogászati kezeléseivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok a fogorvos kollégák segítségével, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül a lehető legteljesebb tájékoztatást kapja a kezelésének pontos menetéről.

  Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is kétségek és megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Vélemények a Móricz Dentalról

Fenyvessy Árpád 59 éves agronómus

Bölcsességfogaim sajnos csak későn kezdtek előbújni, a szűk hely miatt nagy fájdalmat okozott, ahogy nyomta a fogsoromat és felszakította az ínyemet. Mivel nemrég elköltöztem, interneten kerestem fogorvost. A fog kihúzása, bizonyult a lehető legjobb megoldásnak. A légkör a közel sem kellemes esemény dacára végig oldott volt. Az egyik gyökér kampós vége némi bonyodalmat jelentett, ugyanakkor…

N. P.

Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a…

Cs. Barbara

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek…

Sokan gondoljuk úgy, hogy helyesen mosunk fogat. Fogmosás mellett még fogselymet is használunk. Akkor mit tehetnénk még fogaink épégének megőrzéséért? Amikor pedig meglátogatjuk a fogorvosunkat, akkor mégis jön az igazi meglepetés: fogszuvasodás, irritáció, ínygyulladás, érzékenység. Akkor valamit mégsem csinálunk jól? Bizony előfordulhat… A fogmosás művészete Fontos, hogy visszatérjünk az alapokhoz, és meggyőződjünk arról, hogy megfelelő technikával mosunk fogat. Van egy fontos része a szájnak, amit…

Bővebben

Súlyosan sérült fog, fogszuvasodás, vagy gyulladás esetén sokszor a gyökérkezelés jelenti a megoldást. Ilyenkor foghúzás helyett a gyökércsatornák kezelése által megmenthető egy fog. Mikor van szükség gyökérkezelésre? A fog belsejében lágy szövet, a pulpa található, ami idegeket és ereket tartalmaz, ami táplálja a fogakat. Sajnos ez a következő esetekben megfertőződhet: Mély fogszuvasodás miatt Ha egy fogat többször kezelnek, az megzavarhatja a belső szöveteket Megrepedt, vagy…

Bővebben

A fogköztisztítók (például a fogselyem, fogközkefe) használata, központi szerepet játszik az íny és a fogak tisztítása során. Naponta egyszer a fogmosás mellett ajánlott a fogköztisztítás is, így még kisebb az esélye annak, hogy fogszuvasodás vagy ínybetegség alakuljon ki. A fogselyem, és a fogköztisztító kefe használata segít megakadályozni vagy mérsékelni a fogkő kialakulását, ami nagy ellenségünk a fogszuvasodás elleni harcban. A fogkő olyan baktériumokat tartalmaz, amelyek…

Bővebben

Nem pontosan érti, amit fogorvosa mond? Önben is felmerültek kérdések fogászati kezeléséről? 

A válaszokat most közvetlenül szakértő orvosainktól ismerheti meg fogászati tudásbázisunkból.

Kapjon választ fogászattal kapcsolatos kérdéseire leendő kezelőorvosától mindössze két kattintás segítségével.

...hogy egy mosollyal több legyen!

Kérdezzen és mi válaszolunk!