Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  A fogpótlás ára

  Értékes információ egy megalapozott döntés meghozatalához

  Pácienseinkben gyakran felmerül a kérdés, hogy miért van olykor jelentős különbség a fogpótlás ára tekintetében. Hogyan lehet ezek alapján megalapozott döntést hozni, melyik a megfelelő fogpótlás számunkra? Ennek a kérdésnek a megválaszolásában szeretnénk most érthető útmutatást adni az Ön számára.

  Fogpótlás ára – milyen tényezők befolyásolják az ár kialakulását

  Fogpótlás alatt elsősorban a koronákat és a hidakat értjük. A korona egy tagból áll, a híd pedig két vagy több tagból. Ez minden esetben attól függ, hány fogat kell orvosolni vagy pótolni fogpótlások segítségével. A fogpótlás ára attól függ, hogy milyen alapanyagból és milyen technológiával készül a korona vagy híd.

  Fémkerámia híd
  Fémkerámia híd

  A klasszikus fémkerámia korona két különálló, de egymáshoz kapcsolódó elemből áll: a fém vázból és a kerámia leplezésből. A korona stabilitását a és szilárdságát a fém váz adja meg, éppen ezért fontos, hogy milyen technológiával készül. Készülhet fémöntéses technológiával, de készülhet korszerű CAD/CAM (számítógép által megtervezett és számitógépes rendszerek segítségével kivitelezett) technológiával is.

  A kerámia leplezés pedig megadja a fogpótlás végleges formáját, méretét és színét, ami természetes módon igazodik a meglevő fogaihoz. A kerámia leplezés minkét technológiával készült váz esetében egy precíz és aprólékos kézi munka, melyet magas hőmérsékleten égetnek rá a fém vázra.

  fogpótlás ára

  Az egyre népszerűbb cirkon kerámia fogpótlás ára a korona vagy híd felépítésétől függ leginkább. A cirkon korona sajátossága az, hogy minden esetben korszerű és precíz CAD/CAM technológiával készül.  Hasonlóan fémkerámia koronához, készülhet két részből: egy cirkon váz és annak kerámia leplezése vagy készülhet egyetlen darabból is, amelyet megfestéssel tesznek természetes megjelenésűvé.

  Fogpótlás ára – akkor, hogyan válasszunk megalapozottan

  A fogpótlás ára természetesen nem az egyedüli szempont, amit Önnek mérlegelnie kell, ha új fogpótlásra van szüksége. A szakértelem, a tapasztalat, a felhasznált anyagok minőségi mind fontos szempont. Jöjjön el a Móricz Dental és vegyen részt egy személyes konzultáción. Az itt kapott értékes információk alapján már biztosan jó döntést fog hozni.
  Konzultációs időpontkérés: +36 1 3611 222.

  Várjuk Önt szeretettel a Móricz Dentalban.

  2020. november 26.Móricz Dental