Szakorvosaink

Asszisztensek

 • Nemes Anikó
  Nemes Anikó

  Vezető asszisztens és dentálhigiénikus

  1988 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2000-ben megszereztem a dentál higiénikusi oklevelet. Azóta nagy gyakorlatra tettem szert a fogkőeltávolítás, szájhigiénikusi tanácsadás és a fogfehérítés területén.

  Különösen fontos számomra a mosoly, szeretem, ha a pácienseink mosolyogva érkeznek és távoznak.

  Kedvességemmel és vidámságommal igyekszem oldott légkört teremteni, hiszen pácienseink motiváltságának elnyerése alapvetően fontos.

 • Kunné Kiss Edit
  Kunné Kiss Edit

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  1989 óta dolgozom fogászati asszisztensként. A Móricz Dental csapatának 1998 óta vagyok tagja. 2005-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikus oklevelet, így azóta dentálhigiénikusként is tevékenykedem.

  Az asszisztensi teendők mellett feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése a szájüregben orvosi irányítás mellett. Fontos része munkának a megelőzés és a rendszeres kontroll, így tudjuk együtt megtartani az egészséges és szép mosolyt.

  2014-ben elvégeztem az iTtop I., majd 2019-ben az iTtop II. kurzust, melynek lényege a fogászati problémák megelőzése a páciensek oktatásán keresztül. Ezáltal pácienseket részletesen tájékoztatjuk a tökéletes szájápolásról és fogmosási technikákról. 2015 óta önálló műszakban végzek dentálhigiéniai kezeléseket. Feladatom többek között elmagyarázni és megmutatni a pácienseknek, hogyan lehet még hatékonyabban fogat mosni. Ezt gyakorlatban is el tudják sajátítani, a megfelelő egyénre szabott módszerekkel és oktatóanyagokkal. Nagyon szeretek a páciensekkel kommunikálni és az érdeklődő kérdésekre mindig szívesen válaszolok.

  2019-ben érkezett rendelőnkbe az EMS, irányított biofilm terápa készülék, mely más elven működik és új eszközhasználatot igényel, mint az eddig alkalmazott professzionális tisztítás.

  Ennek érdekében EMS-kurzuson vettem részt, hogy mégjobban megismerjem az eljárást.

  Mosolygós, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljen.

 • Balogh Judit
  Balogh Judit

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Közel tíz éve dolgozom fogászati asszisztensként és a Móricz Dental csapatának már több mint három éve lelkes tagja vagyok. 2013 nyarán dentálhigiénikus végzettséget szereztem, így a Móricz Dentalban a kezdetektől dentálhigiénikusként dolgozok. Az esztétikai fogászat áll a legközelebb a szívemhez. Valószínű azért, mert végzett fogtechnikusként korábban én is fogpótlásokat készítettem.

  Mindig is jellemző volt rám, hogy szeretek másokon segíteni és szerencsére ezt munkám során lehetőségem van kamatoztatni. Asszisztensként mindent megteszek annak érdekében, hogy a hozzánk érkező páciensek feszültségét barátságos természetemmel rövid időn belül feloldjam. Nálunk a kezelések jó hangulatban telnek, amit a betegek is éreznek, szeretnek visszatérni. A fogfehérítéseknél a legnagyobb sikerélmény számomra, amikor a kezelés végeztével láthatom az elégedett páciensek mosolyát.

  Dentálhigiénikusként egyik feladatom, hogy a szájápolással kapcsolatos tudásom átadjam, támogatva ezzel a komolyabb fogászati problémák megelőzését.  Örömmel tölt el ha a pácienseknek segítséget nyújthatok a helyes szájápolás kialakításában, és motiválni tudom őket ennek hosszútávú fenntartásában. Fontosnak tartom, hogy ismereteim naprakészek legyenek, így több iTop továbbképzésen is részt vettem.

 • Tóth Ágnes
  Tóth Ágnes

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Pályámat 2001-ben fogtechnikusként kezdtem. Az így eltöltött éveim alatt sok pácienst segítettem hozzá új mosolyához, mégsem elégedtem meg ennyivel, ezért 2006-ban elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd 2007-ben a dentálhigiénikus képzést is. Ebben az időszakban volt szerencsém egy szakmailag elhivatott, kiváló dentálhigiénikus mellett elmélyíteni gyakorlati tudásomat.

  A Móricz Dental csapatában 2009 óta dolgozom töretlen lelkesedéssel, a prevenció fontosságát mindig kiemelve, szem előtt tartva. Úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van.

  Itt lehetőségem van rálátni a fogászat szinte minden szakterületére. Gyakran együtt működöm a parodontológus kollégákkal a fogágybetegségek megelőzésében, kezelésében. Ez a terület közel áll a szívemhez, ezért folyamatos képzésekkel igyekszem magam magasabb szintre emelni.

  Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul persze a nyugodt légkör és a modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő.

  Nagy öröm számomra, hogy egy fiatal, lendületes csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásom tovább bővíthetem.

 • Soós Bernadett
  Soós Bernadett

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Mivel édesanyám is a fogászatot választotta hivatásának, ezért gyermekkorom óta a második otthonomként tekintettem a fogászati rendelőre. Ezek után nem volt kérdés, hogy milyen pályát válasszak, amikor eljött az ideje. 2009-ben el is végeztem a fogászati higiénikus szakot.

  Fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka és a tévhitek, félelmek eloszlatása a páciensek részéről.

 • Illy Melinda
  Illy Melinda

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2014-ben végeztem el a fogászati asszisztensi képzést, majd 2015-ben a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet is megszereztem.

  Asszisztensként kedvenc szakterületem a szájsebészet. Szeretem a változatosságot, hogy minden nap kicsit más kihívásokkal találkozhatok. A közös munka során fontosnak tartom a megfelelő együttműködést és a jó hangulatot. Dentálhigiénikusként szeretnék segíteni abban, hogy a páciensek elsajátítsák és fontosnak tartsák a szakszerű dentálhigiéniát. Szeretek szép, fehér fogakat varázsolni.

  Nagy öröm számomra, hogy egy lendületes, fiatal csapat tagja lehetek, melyben az eddig megszerzett tudásom folyamatosan bővül.

   

 • Csongrádi Renáta
  Csongrádi Renáta

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2003 óta dolgozom fogászati asszisztensként, 2013-ban pedig megszereztem a klinikai fogászati higiénikus képesítést is. Dental higiénikusként fontosnak tartom a megelőzést, hogy a betegek teljes körű tájékoztatást kapjanak arról, hogyan ápolják helyesen fogaikat, hogy azok minél hosszabb ideig egészségesek maradhassanak.

  Asszisztensként a szájsebészeti és az esztétikai fogászati kezelések alkalmával is fontos számomra, hogy a páciensek érezzék, hogy nincs mitől félniük; igyekszem nyitott, jó kedélyű, barátságos hangulatot teremteni számukra.

 • Bányai Beatrix
  Bányai Beatrix

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2013 óta dolgozok a fogászati szakmában. Több éves tapasztalatommal igyekszem segíteni orvos kollégáimat, hogy a lehető leggördülékenyebben történjenek a kezelések. A gyermekfogászat áll a legközelebb hozzám, nagy öröm látni, amikor szeretettel térnek vissza hozzánk a gyerekek.

  Rendkívül fontosnak tartom a prevenciót, a helyes otthoni szájhigiéné elsajátítását, ezért dentálhigiénikusként kiemelt szerepet fordítok az instruálásra, motiválásra.

  Közvetlen személyiségemmel igyekszem elnyerni a páciensek bizalmát, illetve tudásomat folyamatosan frissítem, továbbképzéseken veszek részt. Ezek közül jelenleg a legfontosabbak az iTop képzések.

 • Balogh Renáta
  Balogh Renáta

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2013 óta dolgozom fogászati asszisztensként, majd ezt követően rövidesen elvégeztem a dentálhigiénikusi képzést is. Ezalatt a szakmában nem csak hazai, de külföldi gyakorlatot is szereztem.

  Kisgyerekkorom óta fontos számomra a fogak ápolása, ezért is érzem úgy, hogy a munkám egyben a hivatásom is. Számomra az a legfontosabb, hogy a páciensek teljes körű tájékoztatást kapjanak a kezelés menetéről, minden kérdésükre választ kapjanak és elégedetten távozzanak.

  Örülök, hogy a Móricz Dentalban szakmailag több területen is fejlődhetek és egy fiatal, vidám csapat tagja lehetek.

 • Nagy Orsolya
  Nagy Orsolya

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2017 óta dolgozom a fogászati szakmában.

  Szeretem a munka változatosságát, örülök, hogy nap mint nap új emberekkel találkozom, akiknek segítséget nyújthatok fogászati problémáik megoldásához. Célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam és szakmai tovább képzéseken vegyek részt.

  Örülök, hogy a Móricz Dental csapatát erősíthetem és szakmailag még többet fejlődhetek.

 • Radics Emőke
  Radics Emőke

  Fogászati asszisztens

  2012-ben Londonban kezdetem el a fogtechnikus képzést, amiben tetszett, hogy használhattam a kreativitásomat. Nem sokkal a képzés végeztével beiratkoztam a fogászati asszisztens képzésre, ahol tovább mélyíthettem tudásom. 2016 óta asszisztensként is dolgozom.

  A Móricz Dental csapatához 2018 júliusában csatlakoztam. Nagy örömömre szolgál, hogy barátságos környezetben, remek szakemberekkel dolgozhatok, akiktől sokat tanulhatok.

  Asszisztensként nem csak a különböző kezeléseket kell ismernünk, de az emberekhez is sok türelemmel és megértéssel kell hozzáállnunk, hogy érezzék, hozzánk bizalommal fordulhatnak.

  Mindig olyan hivatást szerettem volna, amivel segíthetek az embereken. Sikerélményt nyújt amikor egy-egy páciensünk fogorvosi problémáját megoldjuk, és a kezelés végeztével elégedetten, mosolyogva távozik.

 • Kovács Dóra
  Kovács Dóra

  Fogászati asszisztens

  A fogászattal fogtechnikus hallgatóként találkoztam először 2015-ben és hamar beleszerettem a fogak anatómiájába. Azért váltottam szakmát és lettem fogászati asszisztens, mert így ahhoz, amit a fogtechnikában szerettem párosul az emberi oldal is. Végre láthatom az elkészült munkákat a végleges helyükön, a pácienseken és láthatom a pozitív változást, az örömteli mosolyt az arcukon. Ez felbecsülhetetlen a mi szakmánkban.

  Rendkívül fontosnak tartom a fogászati kezelések kapcsán a megfelelő higiénés szabályok betartását és erre nap mint nap a lehető legnagyobb figyelmet fordítom. A legkedveltebb terület számomra szájsebészet és a konzerváló fogászat. Igyekszem az orvosok munkáját a legmagasabb szinten segíteni és a páciensek félelmeit leküzdeni.

  A Móricz Dentálnál nem csak remek munkahelyre találtam, hanem olyan szakembereket ismerhettem meg akikkel a közös munka mindennapos fejlődést jelent számomra.
  Jelenleg dentálhigiénikus képzésre járok, bízom benne, hogy ezzel még többet tudok majd segíteni pácienseinknek, hogy elérjék a kívánt eredményt szájhigiéniájuk kapcsán.

 • Góg Edina
  Góg Edina

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2018 januárjában kezdtem el fogászati asszisztensként dolgozni majd 2019 májusában megszereztem a klinikai fogászati higiénikus végzettséget.

  Mindig fontos volt számomra a fogak helyes ápolása és úgy érzem, hogy ebben a munkakörben tudtam kiteljesedni igazán. Nagyon motivál, hogy a mindennapok során rengeteg embernek szerzünk örömet a munkánkkal. Egy szép mosoly csodákra képes. Jó látni, hogy egy látványos kezelés után pozitív irányba változik a páciensek közérzete, élete.

  Örülök, hogy a Móricz Dental csapatához tartozom, mert lehetőségem nyílt több szakterületen is újabb tapasztalatokat szerezni.

Recepció

 • Schlegl Zsuzsanna
  Schlegl Zsuzsanna

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2019 óta dolgozom a Móricz Dental klinikáján, korábban szintén fogászati rendelőben tevékenykedtem. Egészen kiskorom óta érdeklődöm az egészségügyi, és olyan szakmák iránt, ahol segítséget nyújthatok másoknak.

  Akkor döntöttem el, hogy fogászati pályán szeretnék dolgozni, amikor gyermekkoromban egy baleset folytán letörtek a metszőfogaim, majd 3 év után megkaptam a végleges fogpótlásom. Sosem felejtem el, mennyire boldog voltam, amikor újra megpillanthattam a régi mosolyomat.

  Személyes motivációm, hogy másokat is hozzásegítsek ehhez az élményhez.

  Először fogtechnikusként, majd fogászati asszisztensként szereztem szakmát, ám mindig is érdekelt a kommunikáció és a lelki támogatás nyújtása. Úgy éreztem, hogy a munkám során azáltal tudok kiteljesedni, ha egy igazán sokoldalú, közvetlen munkakörben tevékenykedhetem, ahol használhatom a megszerzett tudást, fejleszthetem magam, és megértő figyelemmel segíthetek másoknak.

 • Tóth Orsolya
  Tóth Orsolya

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  Megnyitása óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban dolgozom.

  A megadott telefonszámon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadom bejelentkezését, időpont egyeztetés céljából szívesen visszahívom, hogy az Ön kezelése lehetőség szerint várakozás nélkül megkezdődhessen klinikánkon. Szükség esetén tájékoztatom az árakról, szolgáltatásainkról.

  Fogászati kérdései esetén szakorvos kollégáim bevonásával mielőbb válaszolok. Külföldi pácienseink szállásigénye esetén segítek a szobafoglalásban, a repülőtéri transzfer, budapesti idegenvezetés megszervezésében.

  Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzám bizalommal.

 • Fábián Lilián
  Fábián Lilián

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2016 májusában kerültem a Móricz Dental csapatába.

  Munkám során eddig mindig emberekkel foglalkoztam. Legfontosabbnak a közvetlen, barátságos, pozitív közeg megteremtését tartom. Türelemmel és megértéssel fordulok a pácienseinkhez, hogy érezzék bármilyen problémával nyugodtan fordulhatnak hozzám. Minden nap azzal a céllal kezdem a munkát, hogy tudásom legjavával segítsek az embereknek; ezért is szeretném fejleszteni még a szaktudásom a fogászat területén, hogy minél több információval tudjam segíteni a pácienseket.

  Fontosnak tartom, hogy mindenki maximális elégedettséggel távozzon a rendelőből.

 • Csató Annamária
  Csató Annamária

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  A Móricz Dental csapatához 2017 májusában csatlakoztam. Előtte, több mint 4 évig kereskedelmi területen dolgoztam. Idegenforgalmi szakmenedzser képzettséggel rendelkezem, és most fejezem be logisztikai ügyintéző tanulmányaimat. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni. Közvetlen, barátságos, pozitív személyiségnek tartom magamat; aki nem fél az új kihívásoktól. Ezért is szeretném szaktudásomat a fogászat területén is fejleszteni, hogy a páciensek bizalommal fordulhassanak hozzám. A kezelések előtt és után igyekszem kellemes légkört teremteni, célom, hogy mindenki elégedetten, megválaszolatlan kérdések nélkül távozhasson a rendelőből.

  Örömmel tölt el, hogy egy ilyen magas színvonalú csapat tagja lehetek.

 • Veres Nikolett
  Veres Nikolett

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2017 decembere óta vagyok a Móricz Dental csapatának tagja.

  Örömömre szolgál, hogy a vendéglátás és idegenforgalom területén megszerzett tapasztalataimat egy új területen is felhasználhatom. Fontos számomra, hogy emberekkel dolgozhassak. A recepciós munka precizitást és nagy odafigyelést igényel, így munkám egy percig sem unalmas.

  Segítőkész, empatikus ember lévén igyekszem mindent megtenni, hogy a páciensek kellemesen, komfortosan érezzék magukat már a rendelőbe lépés első pillanatától kezdve.

 • Kober Renáta Mercédesz
  Kober Renáta Mercédesz

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2018 októberében lettem a Móricz Dental csapatának tagja. Korábban is fogászati klinikán dolgoztam és nagy öröm számomra, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimat és tudásomat tovább bővíthetem. Vidám természetemmel igyekszem pácienseink rendelkezésére állni.

  Nagyon fontos számomra, hogy valamilyen módon segíthessek másokon, ezért nagy örömmel tölt el, hogy ezt a munkám során is nap mint nap gyakorolhatom.

Back office

 • Tóth Andrea
  Tóth Andrea

  Pénzügyi referens

  2009-ben kerültem először kapcsolatba a fogászati szakterülettel és 2011 óta több fogászat recepcióján is dolgoztam.

  Ezen tapasztalataimat igyekszem 2014 óta a Móricz Dental keretein belül is kamatoztatni, illetve bővíteni. Számomra fontos az ügyfelek felé nyújtott, megfelelő színvonalú kommunikáció és bánásmód, amit nem csak én gondolom így, hanem – az orvosoktól kezdve, az asszisztenseken át a recepciót bezárólag – a Móricz Dentál egész csapata.

  Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjenek.

 • Hegedűs Anna Glória
  Hegedűs Anna Glória

  Marketing munkatárs

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam kommunikációs szakemberként. Ezután a kulturális szférában helyezkedtem el, valamint zenei és természettudományos projektekben vettem részt. A Móricz Dental csapatához 2015-ben csatlakoztam, ami az új terület ellenére hasonló szemléletmódot kíván meg mint korábbi munkáim.

  Jelenleg honlapszerkesztéssel, online marketinggel és az ehhez kapcsolódó anyagok összeállításával foglalkozok. Fontos számomra, hogy a páciensek változatos és aktuális képet kapjanak a klinika és a kezelések fejlődéséről. Szeretek a Móricz Dental csapatában dolgozni, mert a cég alapelve a folyamatos fejlődés és az én dolgom, hogy ez láthatóvá is váljon. A menedzsment nagyon nyitott az új ötletekre, ami számomra fontos a munkám során. Mind emellett szeretem, hogy barátságos, pozitív környezetben dolgozhatok.

  Angol és francia nyelven beszélek. Szabadidőmben rendszeresen futok, fotózok és koncertekre járok.

 • Mészár Eszter
  Mészár Eszter

  Páciens koordinátor

  A Móricz Dental recepciós csapatának tagjaként készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Angol és olasz nyelven beszélek.

  Fogászati kezeléseivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok a fogorvos kollégák segítségével, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül a lehető legteljesebb tájékoztatást kapja a kezelésének pontos menetéről.

  Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is kétségek és megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.