Szakorvosaink

Recepció

 • Tóth Andrea
  Tóth Andrea

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2009-ben kerültem először kapcsolatba a fogászati szakterülettel és 2011 óta több fogászat recepcióján is dolgoztam.

  Ezen tapasztalataimat igyekszem 2014 óta a Móricz Dental keretein belül is kamatoztatni, illetve bővíteni. Számomra fontos az ügyfelek felé nyújtott, megfelelő színvonalú kommunikáció és bánásmód, amit nem csak én gondolom így, hanem – az orvosoktól kezdve, az asszisztenseken át a recepciót bezárólag – a Móricz Dentál egész csapata.

  Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjenek.

 • Tóth Orsolya
  Tóth Orsolya

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  Megnyitása óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban dolgozom.

  A megadott telefonszámon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadom bejelentkezését, időpont egyeztetés céljából szívesen visszahívom, hogy az Ön kezelése lehetőség szerint várakozás nélkül megkezdődhessen klinikánkon. Szükség esetén tájékoztatom az árakról, szolgáltatásainkról.

  Fogászati kérdései esetén szakorvos kollégáim bevonásával mielőbb válaszolok. Külföldi pácienseink szállásigénye esetén segítek a szobafoglalásban, a repülőtéri transzfer, budapesti idegenvezetés megszervezésében.

  Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzám bizalommal.

 • Mészár Eszter
  Mészár Eszter

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  A Móricz Dental recepciós csapatának tagjaként készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Angol és olasz nyelven beszélek.

  Fogászati kezeléseivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok a fogorvos kollégák segítségével, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül a lehető legteljesebb tájékoztatást kapja a kezelésének pontos menetéről.

  Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is kétségek és megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

 • Fábián Lilián
  Fábián Lilián

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  2016 májusában kerültem a Móricz Dental csapatába.

  Munkám során eddig mindig emberekkel foglalkoztam. Legfontosabbnak a közvetlen, barátságos, pozitív közeg megteremtését tartom. Türelemmel és megértéssel fordulok a pácienseinkhez, hogy érezzék bármilyen problémával nyugodtan fordulhatnak hozzám. Minden nap azzal a céllal kezdem a munkát, hogy tudásom legjavával segítsek az embereknek; ezért is szeretném fejleszteni még a szaktudásom a fogászat területén, hogy minél több információval tudjam segíteni a pácienseket.

  Fontosnak tartom, hogy mindenki maximális elégedettséggel távozzon a rendelőből.

 • Csató Annamária
  Csató Annamária

  Ügyfélkapcsolati munkatárs

  A Móricz Dental csapatához 2017 májusában csatlakoztam. Előtte, több mint 4 évig kereskedelmi területen dolgoztam. Idegenforgalmi szakmenedzser képzettséggel rendelkezem, és most fejezem be logisztikai ügyintéző tanulmányaimat. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni. Közvetlen, barátságos, pozitív személyiségnek tartom magamat; aki nem fél az új kihívásoktól. Ezért is szeretném szaktudásomat a fogászat területén is fejleszteni, hogy a páciensek bizalommal fordulhassanak hozzám. A kezelések előtt és után igyekszem kellemes légkört teremteni, célom, hogy mindenki elégedetten, megválaszolatlan kérdések nélkül távozhasson a rendelőből.

  Örömmel tölt el, hogy egy ilyen magas színvonalú csapat tagja lehetek.

Asszisztensek

 • Nemes Anikó
  Nemes Anikó

  Vezető asszisztens és dentálhigiénikus

  1988 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2000-ben megszereztem a dentál higiénikusi oklevelet. Azóta nagy gyakorlatra tettem szert a fogkőeltávolítás, szájhigiénikusi tanácsadás és a fogfehérítés területén.

  Különösen fontos számomra a mosoly, szeretem, ha a pácienseink mosolyogva érkeznek és távoznak.

  Kedvességemmel és vidámságommal igyekszem oldott légkört teremteni, hiszen pácienseink motiváltságának elnyerése alapvetően fontos.

 • Kunné Kiss Edit
  Kunné Kiss Edit

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  1989 óta dolgozom fogászati asszisztensként és 1998 óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum családias légkörű kollektívájában tevékenykedem. 2005-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet, azóta a rendelőben a dentál higiénikusi tennivalókat is elvégzem.

  Az asszisztensi teendők mellett feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése a szájüregben orvosi irányítás mellett.

  Mosolygós, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljen

 • Tóth Ágnes
  Tóth Ágnes

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  A fogászattal 10 éve állok kapcsolatban, asszisztensként 4 éve dolgozom. 2007-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus szakot is, mert úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van.

  Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul persze a nyugodt légkör és a modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő.

  Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen fiatal, lendületes csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásom is tovább bővül majd.

 • Soós Bernadett
  Soós Bernadett

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Mivel édesanyám is a fogászatot választotta hivatásának, ezért gyermekkorom óta a második otthonomként tekintettem a fogászati rendelőre. Ezek után nem volt kérdés, hogy milyen pályát válasszak, amikor eljött az ideje. 2009-ben el is végeztem a fogászati higiénikus szakot.

  Fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka és a tévhitek, félelmek eloszlatása a páciensek részéről.

 • Illy Melinda
  Illy Melinda

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2014-ben végeztem el a fogászati asszisztensi képzést, majd 2015-ben a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet is megszereztem.

  Asszisztensként kedvenc szakterületem a szájsebészet. Szeretem a változatosságot, hogy minden nap kicsit más kihívásokkal találkozhatok. A közös munka során fontosnak tartom a megfelelő együttműködést és a jó hangulatot. Dentálhigiénikusként szeretnék segíteni abban, hogy a páciensek elsajátítsák és fontosnak tartsák a szakszerű dentálhigiéniát. Szeretek szép, fehér fogakat varázsolni.

  Nagy öröm számomra, hogy egy lendületes, fiatal csapat tagja lehetek, melyben az eddig megszerzett tudásom folyamatosan bővül.

 • Csongrádi Renáta
  Csongrádi Renáta

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2003 óta dolgozom fogászati asszisztensként, 2013-ban pedig megszereztem a klinikai fogászati higiénikus képesítést is. Dental higiénikusként fontosnak tartom a megelőzést, hogy a betegek teljes körű tájékoztatást kapjanak arról, hogyan ápolják helyesen fogaikat, hogy azok minél hosszabb ideig egészségesek maradhassanak.

  Asszisztensként a szájsebészeti és az esztétikai fogászati kezelések alkalmával is fontos számomra, hogy a páciensek érezzék, hogy nincs mitől félniük; igyekszem nyitott, jó kedélyű, barátságos hangulatot teremteni számukra.

 • Karner Krisztina
  Karner Krisztina

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  Megnyitás óta dolgozom a Móricz Dentalnál, közben két gyermek anyukája is lettem. Dentalhigiénikusi képesítést 2002-ben szereztem.

  Számomra fontos, hogy nyugodt, barátságos légkörben kezelhessük a hozzánk érkezőket pácienseket, mivel sokan szoronganak a fogászati beavatkozásoktól.

  A mosolyogva távozó páciens a legnagyobb sikerélmény a fogorvos és az asszisztens számára egyaránt!

 • Bányai Beatrix
  Bányai Beatrix

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2013 óta dolgozom a fogászati szakmában, előtte egy évvel kezdtem el az OKJ képzést.

  Szeretek önállóan dolgozni, így magától értetődő volt, hogy dentálhigiénikusnak tanulok tovább. A szájsebészet területén érzem magam a legotthonosabban annak ellenére, hogy itt történnek a leginvazívabb beavatkozások, egyben a legérdekesebbek is.

  Rendkívül jó látni, hogy a kezdeti stádiumból, milyen csodákat képesek létrehozni az orvosok a mai technológiával és ennek én is részese lehetek.

 • Balogh Judit
  Balogh Judit

  A fogászati pályafutásomat 2009-ben kezdtem, amikor fogtechnikusi képesítést szereztem. 2 évig dolgoztam ebben a szakmában. Mivel érdekelt a fogászat azon területe is, ahol a páciensekkel lehet foglalkozni, ezért 2011-ben elvégeztem a fogászati asszisztensi képzést, majd 2013-ban a dentálhigiénikusi vizsgát is letettem.
  Számomra a páciens a fontos, ezért közvetlen, barátságos természetemmel igyekszem bizalmat kelteni a hozzánk érkező betegekben, hogy a feszengésüket minél gyorsabban feloldjuk.
  A fogászaton belül az esztétikai kezelések állnak hozzám a legközelebb, de a többi területen is magabiztosan helyt állok. Örülök, hogy dentálhigiénikusként a fogínygyulladás gyógyításában közvetlenül is részt vehetek. A fogfehérítések során pedig az igazi visszajelzés számomra az, amikor a kezelés végén látom az elégedett páciensek mosolyát.

 • Kriston Éva
  Kriston Éva

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  A fogászattal 2007 óta állok kapcsolatban, amikor elkezdtem fogtechnikusnak tanulni. Mindig is érdekelt, hogy mi zajlik a fogászati szék mellett, így 2011-ben elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd 2012-ben a dentálhigiénikus szakot is.

  Asszisztensként a szájsebészet és a konzerváló fogászat áll közel hozzám, de más területeken is örömmel helyt állok. Dentálhigiénikusként igyekszem motiválni a pácienseket és segíteni abban, hogy elsajátítsák a megfelelő szájápolást.

  Fontos számomra a mosoly illetve a jókedv, ezért törekszem arra, hogy a kezelések oldott hangulatban történjenek és a páciensek minden félelmüket félretéve, mosolyogva távozzanak.

  Örülök, hogy a Móricz Dentalban fiatalos, lendületes csapat tagja lehetek, ahol a szakmai tudásomat is kamatoztatni tudom.

 • Hanzli Anita
  Hanzli Anita

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2002-ben végeztem fogászati asszisztensként, ezután 2014-ben elvégeztem a dentálhigiénikus képzést is. Dentálhigiénikusként az motivál, hogy így még több embernek tudok segíteni és az évek folyamán szerzett tapasztalataimat, tudásomat átadni.

  A fogászattal tizenévesen, fogszabályozás során kerültem közelebbi kapcsolatba; akkor elhatároztam, hogy ez lesz a hivatásom. Hiszem, hogy mosolygós, vidám természetemmel oldani tudom a páciensek feszültségét és büszkeséggel tölt el, hogy amikor távoznak elégedett mosolyt látok az arcukon. A szívemhez a parodontológia és a szájsebészet áll a legközelebb, de a fogszabályzást és a konzerváló fogászatot is örömmel végzem.

  Örülök, hogy a Móricz Dentalnál családias légkörben, egy fiatalos csapat tagja lehetek, ahol szakmailag is fejlődhetek.

 • Balogh Renáta
  Balogh Renáta

  Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

  2013 óta dolgozom fogászati asszisztensként, majd ezt követően rövidesen elvégeztem a dentálhigiénikusi képzést is. Ezalatt a szakmában nem csak hazai, de külföldi gyakorlatot is szereztem.

  Kisgyerekkorom óta fontos számomra a fogak ápolása, ezért is érzem úgy, hogy a munkám egyben a hivatásom is. Számomra az a legfontosabb, hogy a páciensek teljes körű tájékoztatást kapjanak a kezelés menetéről, minden kérdésükre választ kapjanak és elégedetten távozzanak.

  Örülök, hogy a Móricz Dentalban szakmailag több területen is fejlődhetek és egy fiatal, vidám csapat tagja lehetek.

Marketing

 • Licskó Renáta
  Licskó Renáta

  Marketing menedzser

  Pályafutásomat menedzser asszisztensként kezdtem egy építőipari multinacionális cégnél, majd 2003-ban megszereztem közgazdász diplomámat.
  A főiskolás éveim alatt ismerkedtem meg jobban és vált kedvenc területemmé a marketing, így már diplomamunkám témája is az arculattervezés volt. Hamar magamévá tettem a terület sajátosságait, hiszen a kommunikáció és a kreativitás, mindig is közel állt hozzám.

  Az építőipar után éles váltás következett, amikor az egészségügy területén, egy magánkórházban helyezkedtem el, mint marketing asszisztens, ahol nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, gyakorlatban is elsajátíthattam az iskolai tanulmányokat. Három év után nagyobb kihívásra vágytam, ezért pályáztam meg jelenlegi pozíciómat a Móricz Dental Kft.-nél.

  Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a marketing online területére, hiszen ebben a felgyorsult világban egyre fontosabbá válik, hogy a felmerült igényekre minél gyorsabban reagáljunk. Ezért folyamatos képzéseken veszek részt és igyekszem a lehetőségek minél szélesebb palettájából válogatni az eszközöket, hogy Klinikánk még ismertebbé váljon az emberek számára.

  Szabadidőmben szeretek olvasni, nagyokat sétálni és a barátaimmal együtt tölteni az időt.

 • Hegedűs Anna Glória
  Hegedűs Anna Glória

  Marketing munkatárs

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam 2013-ban. Ezután a kulturális szférában helyezkedtem el, valamint zenei és természettudományos projektekben vettem részt mint kommunikációs szakember. A Móricz Dental csaptához 2015-ben csatlakoztam, ami az új környezet ellenére hasonló szemléletmódot kíván meg mint korábbi munkáim.

  Jelenleg honlapszerkesztéssel, online marketinggel és az ehhez kapcsolódó anyagok összeállításával foglalkozok. Fontos számomra, hogy a páciensek változatos és aktuális képet kapjanak a klinika és a kezelések fejlődéséről. Szeretek a Móricz Dental csapatában dolgozni, mert a cég alapelve a folyamatos fejlődés és az én dolgom, hogy ez láthatóvá is váljon. A menedzsment nagyon nyitott az új ötletekre, ami számomra fontos a munkám során. Mind emellett szeretem, hogy barátságos, pozitív környezetben dolgozhatok.

  Angol és francia nyelven beszélek. Szabadidőmben rendszeresen futok, fotózok és koncertekre járok.

Praxis menedzser

 • Terjék Zsuzsanna
  Terjék Zsuzsanna

  Praxis menedzser

  Francia és angol nyelvismeretem és különböző diplomáim révén dolgoztam hoszteszként, környezeti tanácsadóként, borpincészeti eladóként, magántanárként, kivitelezési koordinátorként, építkezési árajánlat készítőként, informatikai ügyfélkezelőként.

  2016 közepe óta a Móricz Dental praxis menedzsere vagyok. Ebben a munkakörben megtaláltam azt a változatosságot a munkámban és a környezetemben, melyre szükségem van, és különböző tapasztalataimmal úgy érzem én is hozzájárulhatok a rendelő hatékony működéséhez.

  Nagyon szeretem a kihívásokat mind a munkahelyemen, mind szabadidőmben: sokat kirándulok, utazok, szeretek jógázni, olvasni, lakásokat felújítani.

Zahnarzt

  Dentiste

   Assistante

  Vélemények a Móricz Dentalról

  Judit Brenner

  Számomra DR. ÁGICS ANIKÓ lett a FOGORVOSOK GYÖNGYE! Megkockáztatom, kevés olyan ember van, aki hozzám képest jobban félne a fogorvostól. De hát, amikor a fájdalom próbára teszi az ember tűrőképességét, akkor nincs kiút, sajnos túl kell esni a rettegett találkozáson. Sok rossz élményem, tapasztalatom volt korábban, így ismét új helyet, új fogorvost kellett keresnem. Egyben…

  Fenyvessy Árpád 59 éves agronómus

  Bölcsességfogaim sajnos csak későn kezdtek előbújni, a szűk hely miatt nagy fájdalmat okozott, ahogy nyomta a fogsoromat és felszakította az ínyemet. Mivel nemrég elköltöztem, interneten kerestem fogorvost. A fog kihúzása, bizonyult a lehető legjobb megoldásnak. A légkör a közel sem kellemes esemény dacára végig oldott volt. Az egyik gyökér kampós vége némi bonyodalmat jelentett, ugyanakkor…

  Gere Mónika banki előadó

  Szolnoki doktornőt mindenképpen ajánlani tudom, mert a mi gyerekünkkel olyan ügyesen bánt, hogy a tisztítás alatt a fiam szó nélkül csinálta, amit kért egy kis rábeszéléssel. Ismerve a fiamat sokkal rosszabbra számítottam. Azóta, ha a fiam nem akar fogat mosni este, mert azt sajnos nem kedvelte meg, akkor csak emlékeztetem, hogy mit mondott a fogmosásról…

  Súlyosan sérült fog, fogszuvasodás, vagy gyulladás esetén sokszor a gyökérkezelés jelenti a megoldást. Ilyenkor foghúzás helyett a gyökércsatornák kezelése által megmenthető egy fog. Mikor van szükség gyökérkezelésre? A fog belsejében lágy szövet, a pulpa található, ami idegeket és ereket tartalmaz, ami táplálja a fogakat. Sajnos ez a következő esetekben megfertőződhet: Mély fogszuvasodás miatt Ha egy fogat többször kezelnek, az megzavarhatja a belső szöveteket Megrepedt, vagy…

  Bővebben

  A fogköztisztítók (például a fogselyem, fogközkefe) használata, központi szerepet játszik az íny és a fogak tisztítása során. Naponta egyszer a fogmosás mellett ajánlott a fogköztisztítás is, így még kisebb az esélye annak, hogy fogszuvasodás vagy ínybetegség alakuljon ki. A fogselyem, és a fogköztisztító kefe használata segít megakadályozni vagy mérsékelni a fogkő kialakulását, ami nagy ellenségünk a fogszuvasodás elleni harcban. A fogkő olyan baktériumokat tartalmaz, amelyek…

  Bővebben

  Jelenleg a fogászati implantátumok beültetése a leghatásosabb megoldás a hiányzó fogak pótlására. A fogászati implantológia területén magas hosszútávú sikerességi mutatók figyelhetők meg; átlagosan az esetek 97%-ában az implantátum hosszú évtizedeken át ellátja a feladatát. A fogászati implantológia az egyetlen megbízható megoldás, amely: Biztosítja, támasztja a környező fogakat Segíti a természetes csontképződést Helyreállítja a beteg mosolyát és önbizalmát Helyreállítja a rágóképességet Kétségtelen, hogy a civilizáció története…

  Bővebben

  Az Ön véleménye számunkra nagyon fontos. Segítene még jobbá tenni a Móricz Dentalt?

  Tiszteljen meg azzal, hogy ránk szán 5 percet az értékes idejéből, és megosztja velünk azt, hogy véleménye szerint hogyan emelhetjük még magasabb szintre pácienseink elégedettségét.

  Kérjük, kattintson erre az e-mail címre info@moriczdental.hu és ossza meg velünk saját szavaival azt, amit elvár egy Ön számára ideálisnak tartott fogászati rendelőtől.

  ...hogy egy mosollyal több legyen!

  Kérdezzen és mi válaszolunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  Néhány fontos kérdés, amelyről örülnénk, ha megosztaná velünk véleményét:

  Ön hogyan keres fogászati rendelőt, ha jelenlenleg nincs fogorvosa vagy van, de nem elégedett annak szolgáltatási színvonalával?

  Milyen szempontokat mérlegel, ha egy fogászati rendelőről kell döntést hoznia:

  • A fogászati rendelőben elérhető árak
  • A fogászati rendelőben dolgozó fogorvosok szakmai felkészültsége
  • A fogászati rendelő elhelyezkedése és megközelíthetősége
  • A fogászati rendelő felszereltsége és hangulata
  • A fogászati rendelőben dolgozó munkatársak kedvessége és empátiája
  • A szolgáltatások teljeskörűsége (tehát az, hogy Ön olyan fogászati rendelőt keres, amelyben minden korszerű diagnosztikai és fogászati szolgáltatást egy helyen vehet igénybe)
  • A felhasznált fogászati alapanyagok minősége
  • A jól szervezett munka és a rövid várakozási idő

  Mit tehet még Önért egy fogászati rendelő, hogy annak visszatérő és hűséges páciense legyen hosszú éveken keresztül