Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Fogászati implantáció

   

  A Móricz Dental a fogászati implantációs beavatkozások specialistája. Nap mint nap rutinszerűen végez fogbeültetéseket. Az elmúlt 15 év és közel 2000 beültetett implantátum, olyan szakmai rutinról árulkodik, amely maximális biztonságot nyújt Önnek, hiányzó fogainak szakszerű pótlásakor.

  A lenti bekezdésekben minden értékes információt megtudhat a fogbeültetésről. Olvasson tovább!

  fogászati implantáció

  Legyen végre Ön az implantológiai tudomány fejlődésének haszonélvezője. A fogászati implantátumok széles választékának köszönhetően, több ezer elégedett páciensünkhöz hasonlóan Ön is megtalálja majd az anyagi lehetőségeihez és elképzeléseihez igazodó megoldást, hiányzó fogainak pótlására. A választásban szeretnénk érthető és könnyen áttekinthető segítséget nyújtani Önnek.

  fogászati implantáció

  A hiányzó fogak pótlása fogászati implantációval egy életre szóló felelősségteljes döntés. Mielőtt ezt a fontos döntést meghozná, érdemes minden fogbeültetéssel kapcsolatos kérdésről alaposan informálódnia, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni. Ehhez nyújt Önnek informatív segítséget ez a fejezet.

  Esztétikai fogászat Brilliant Dental Solutions 2

  A hiányzó fogak pótlására ma a legkorszerűbb és legbiztonságosabb módszer a fogászati implantátumok beültetése. Első lépésként tisztáznia kell a lehetőségeit: az Ön problémáját meg lehet-e oldani fogbeültetéssel? Ha igen, akkor milyen lehetőségek közül választhat? Amennyiben szeretne közvetlenül egy szakértővel beszélni a fogászati implantációról, akkor hívja a +36 1 / 361 – 1222 telefonszámot vagy

  fogászati implantáció

  A sikeres implantátum beültetés alapfeltétele, hogy az implantológus pontos képet kapjon az Ön fogainak és csontszerkezetének állapotáról. A lehető legprecízebb diagnózist ma Cone Beam 3D CT felvétel segítségével lehet felállítani. Rendelőnkben a lehető legkisebb terheléssel működő “Green”, azaz környezetbarát technológiájú CT berendezés működik, melynek segítségével implantológusaink pontosan meg tudják tervezni a fogászati implantáció menetét, a beültetendő implantátumok helyét és méretét.

  fogászati implantáció

  A fogbeültetés napjainkra egy rutineljárássá szelídült. A páciensek fejében egy nagyon összetett kép él a fogászati implantációról, ami egy kis részében valóban igaz is. A döntő többség számára azonban egy meglepő tapasztalat az, hogy a fogbeültetés egy gyakorlatilag fájdalommentes beavatkozás, amely még egy gyökérkezelésnél is kíméletesebb.

  implantáció

  A fogbeültetést egy rövid szájhigiéniai beavatkozás előzi meg, melynek keretében
  a fogakról eltávolításra kerülnek a fogkövek és plakkok. Ennek eredménye egy baktériummentes közeg lesz, ahová már nagy biztonsággal ültethetők be az implantátumok. Maga a fogászati implantáció helyi érzéstelenítésben történik, így Ön gyakorlatilag semmit sem fog érezni belőle.

  fogászati implantáció

  A fogbeültetést követően az implantátumnak be kell csontosodnia, azaz
  szervesen be kell épülnie a szervezetünkbe. Ekkor éri majd el az implantátum
  azt a stabilitását, amelyre nagy biztonsággal lehet esztétikus és tartós fogpótlást készíteni. A fogászati implantáció után a gyógyulási folyamat átlagosan 2-3 hónapot vesz igénybe az Ön csontszerkezetének egészségügyi állapotától függően.

  fogászati implantáció

  Egy fogbeültetés előtt álló páciens arcára kiül a félelem. Mi fog vele történni?
  Mit fog majd érezni? Fog-e fájni? Bírja-e majd a megpróbáltatásokat, ami a fogászati implantációval jár? Ez az állapot azonban gyökeresen megváltozik az implantátum beültetést követően. A páciensek döntő többsége euforikus örömmel száll ki a székből, mivel gyakorlatilag semmit sem érzett a fogászati implantátum beültetése folyamán.

  fogászati implantáció

  A fogászati implantátum alapvetően egy vagy több hiányzó fog teljes értékű pótlására szolgál. A felhasználási területe azonban ennél sokkal szélesebb. Lehetőséget nyújt arra is például, hogy kiváltsa a kivehető fogsorokkal járó kellemetlenségeket. A fogászati implantáció korszerű megoldásokat nyújt a sorvégi foghiányokra
  és a teljes fogatlanságra is.

  fogászati implantáció

  Egy vagy több hiányzó fog nem csak esztétikai kérdés. A hiányzó fogak sok esetben vezethetnek a meglévő egészséges fogak romlásához, csontsorvadáshoz vagy ínyproblémákhoz. Érdemes tehát minél előbb pótoltatni az elvesztett fogakat implantátummal, hogy ezzel előzzük meg a komolyabb problémák kialakulását.

  Szájsebészeti konzultáció

  Mára a fogászati implantáció rutineljárássá vált, de nagy szakértelmet és gyakorlatot igénylő kezelés. Fontos, hogy Ön körültekintően válassza ki azt az implantológus szakembert, akire ezt a komoly feladatot nyugodt lélekkel bízhatja rá, illetve hogy milyen biztonságos implantátumcsaládot választ a ma Magyarországon felelhető 30 típus közül.

  fogászati implantáció

  A fogászati implantátum nem más, mint egy titániumból elkészített mesterséges foggyökér, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy nagy biztonsággal és hosszú távon pótolja az Ön elveszített fogait. Ezzel a biokompatibilis és antiallergén megoldással visszanyerheti esztétikus mosolyát és rágóképességét, így pontosan olyan teljes értékű életet élhet, akár csak egészséges fogaival.

  fogászati implantáció

  Ma Magyarországon a legnagyobb számban beültetet implantátumcsalád az Alpha Bio. Népszerűségét a minőségi kompromisszumok nélküli költséghatékony árának köszönheti. Ezen túlmenően nagyfokú a stabilitása és rövidebb idő alatt éri el a primer stabilitását, azaz válik terhelhetővé. Csatlakozzon Ön is több ezer elégedett magyar sorstársához,

  fogászati implantáció

  A világon a legelterjedtebb svéd gyártmányú Nobel implantátum család legújabb fejlesztése a Nobel Replace CC. A CC annyit jelent, hogy Conical Connection, azaz erős és zárt kónuszos kapcsolat az implantátum és a felépítmény között. A felépítmények széles tárháza pedig, a különleges esztétikai igények kielégítését is lehetővé teszi.

  fogászati implantáció

  Az Active fogászati implantátum a Nobel család csúcsmodellje. Beültetése különösen nagy hatékonysággal alkalmazható közvetlen foghúzás utáni fogászati implantáció esetén. Az implantológusok által közkedvelt Acitve kedvezőtlen csontkínálat esetében nagy biztonsággal és primer stabilitással ültethető be.

  Esztétikai fogászati kezelés

  A fogászati implantátum egy mesterséges foggyökér, amely a csontba kerül beültetésre. Az implantátum felépítmény pedig egy olyan speciális titán eszköz (fej), amely a beültetett fogimplantátumra kerül szoros rögzítésre (csavarozással vagy ragasztással). Ez a felépítmény teszi alkalmassá az implantátumot egy esztétikus fogpótlás kialakítására.

  fogászati implantáció

  A hiányzó fogak helyére egy mesterséges foggyökér kerül beültetésre, amire a gyógyulási folyamatot követően a felépítmény segítségével elkészülhet a végleges korona vagy híd. Az implantációs fogpótlás tehát az Ön hiányzó fogainak természethű és esztétikus pótlása, melynek segítségével Ön nem csak egészséges mosolyát nyerheti vissza, hanem teljes értékű rágóképességét is.

  Fogínysorvadás kezelése

  Csontpótló beavatkozásra akkor van szükség, ha az Ön meglévő csontállománya vagy annak sűrűsége nem teszi lehetővé azt, hogy nagy biztonsággal lehessen végrehajtani egy fogászati implantátum beültetését. A csontpótlás igénye egy egyszerű orvosi vizsgálattal nem deríthető ki, CT felvétel elemzésére van ehhez szükség.

  Esztétikai fogászat, fogászati implantátum beültetés, parodontológia

  Közvetlenül a fogbeültetés műtét után ajánlott pihenéssel tölteni az adott napot. Bár a beavatkozás nem terheli meg túlságosan a szervezetet, jobb ilyenkor nyugalmi állapotba kerülni. Néhány nagyon fontos szabályt azonban meg kell ismernie annak érdekében, hogy Ön mindent megtehessen azért, hogy a fogászati implantáció sikeres legyen és hosszú távon az is maradjon.

  fogínysorvadás

  A fogbeültetést követően a gyógyulási periódus következik, ami annyit jelent, hogy olyan közeget teremtünk meg az implantátum körül, amely lehetővé teszi azok egészséges beépülését és stabil becsontosodását a szervezetünkben. Ezért Ön is nagyon sokat tehet, hiszen ebben a periódusban kiemelkedő szerepe van a megfelelő szájhigiéniának és fogápolásnak.

  fogászati implantáció

  Ön bizonyára már nagyon sok mindent elolvasott a fogbeültetéssel kapcsolatban, de még mindig vannak megválaszolásra váró kérdései. Ez így van rendjén. A Móricz Dentalban több évtizedes fogbeültetés területén szerzett tapasztalattal rendelkező csapatunk örömmel áll az Ön rendelkezésére, hogy minden kérdésére érthető választ kapjon. Ehhez mindössze egy térítésmentes konzultációt kell kérnie a
  +36 1 / 361 – 1222 telefonszámon vagy

  Moricz Dental Implant Centre

  A fogbeültetés szakértői kezekben egy egyszerű rutin eljárás, melyet napi gyakorisággal végzünk a Móricz Dentalban.
  5 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész kollégánk évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és már több ezer sikeres implantációs műtétet hajtott végre.