Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Brilliant Dental Solutions Program

  Brilliant dental solutions

  A Móricz Dental örömmel mutatja be Brilliant Dental Solutions programját, mely azoknak a pácienseknek szól, akik a fogászatban is a maximumot keresik.

  A programban kizárólag olyan Európa élvonalába tartozó esztétikai beavatkozások szerepelnek, melyek a kiemelkedően magas esztétikai igényeknek felelnek meg és olyan megoldásokat tartalmaznak, melyeket előszeretettel alkalmaznak celebritások és médiaszemélyiségek világszerte.

   

  Az ideális mosoly tulajdonságai

  A természetes hatású szép mosolyt mindenkinek egyéniségéhez és személyiségére szabva kerül megtervezésre és elkészítésre. Azonban vannak olyan alapvető tulajdonságok, jellemzők melyek alapján az emberek mosolyunkat szépnek vagy előnytelennek ítélik meg.

  Ezek a tulajdonságok a következők:

  • A nagy metsző fogak formája,
  • A két oldal szimmetriája,
  • Az első fogak élének lefutása, amely mosolygáskor követi az alsó ajak vonalát
  • A fogíny lefutása szimmetrikus,
  • A fogközök teljesen kitöltöttek,
  • A fogíny egészséges, rózsaszín színű,
  • Mosolygáskor a fogak feletti ínyből maximum 1-2 mm látszódik ki,
  • A fogak megfelelő szélesség/hossz aránya,
  • A frontfogak közötti ideális arányok megléte,
  • Megfelelő szín és felszíni rajzolat megléte.

   

  Egy ilyen ideális mosoly elkészítése ennek megfelelő anyag és időigényes. Rendkívüli felkészültséget, speciális szaktudást és precizitást igényel. Ezt a precizitást speciális nagyító szemüveg vagy fogászati mikroszkóp használata nélkül sok esetben szinte lehetetlen kivitelezni.

  Esztétikai fogászat Brilliant Dental Solutions 2

  A Brilliant Dental Solutions program kifejezetten a magas esztétikai igényű páciensek kifinomult igényeinek kielégítésére létrejött szolgáltatási csomag, amely mögött évtizedes nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialisták állnak, speciális anyagokkal, egyedi fogászati eljárásokkal és csúcstechnológiával működő fogtechnikai hátérrel.

  Digitális mosolytervezés konzultáció

  A Brilliant Dental Solutions program keretében miden olyan fogászati beavatkozás elvégezhető, amelynél az esztétikus végeredménynek, a szép mosolynak kiemelt jelentősége van. Ez lehet egy esztétikus tömés egy betét, egy cirkon korona, egy kerámia héj vagy direkt héj vagy akár egy implantációs fogpótlás is.

  Kerámia héjak BDS 2

  Megnyerő mosolyunk szempontjából az első, azaz frontfogainknak van a legfontosabb szerepe. Éppen ezért fordítunk kiemelt figyelmet a Brilliant Dental Solutions Program keretén belül ezeknek a fogaknak az esztétikai restaurációjára. A legjobb munkát pedig akkor végezzük, ha egy mosolyszépítő beavatkozást követően még Ön sem veszi észre melyik fogát kezeltük.

  Általános fogászati kezelések Budapest

  Miért is kellene komolyabb figyelmet fordítanunk az oldalsó fogainkra, hiszen azok nem is látszanak? – merülhet fel Önben a kérdés. Azonban az oldalsó fogak restaurációja nemcsak esztétikai kérdés. A fog természetes anatómiáját és színvilágát állítja helyre és ezzel az Ön rágóképességének és mosolyának harmóniáját is.

  Esztétikai fogászat Budapest

  A fémmentes fogpótlások lehetővé teszik azt, hogy a környezete számára észrevehetetlen legyen az, hogy Önnek fogpótlása van. Ezt a fogpótlások természetes megjelenésének és a fényáteresztő képességének köszönhetjük. Ezeknek a tulajdonságoknak Ön is élvezheti az előnyeit a Brilliant Dental Solutions program keretében készült fémmentes fogpótlások segítségével

  Procera egyedi felépítmények

  A fogászati betétek a nagy méretű fogtöméseket hivatottak helyettesíteni mégpedig kiemelt esztétikai igényességgel. Fogtechnikai laboratóriumban készülnek csúcstechnológiával és harmonikusan illeszkednek be fogainak környezetébe, olyannyira, hogy egy igényesen elkészített betét egy külső szemlélő számára észre sem vehető

  Esztétikus fogpótlások, mosolytervezés

  A héjak célja a fogak esztétikai restaurációja, megszépítése. A direkt héjakat az esztétikai specialistáink készítik el a fogorvosi székben, művészi igényességgel. Rétegről rétegre építik fel a fogakat borító réteget sok-sok árnyalatból, amelynek a végeredménye egy megtévesztésig élethű megjelenés és mosoly.

  Esztétikai fogászat Brilliant Dental Solutions 3

  A héjak olyan csúcstechnológiával, fogtechnikai laboratóriumban készülő vékony kerámia lapocskák, amelyek fogainak ajak felőli oldalára ragasztva teljesen új külsőt kölcsönöznek fogainak és eltüntetik annak minden hiányosságát. Ráadásul teszik mindezt egy rövid, néhány napos és fogait maximálisan kímélő eljárás keretében.

  Fogászati mikroszkóp az esztétikai fogászatban

  A fogászati mikroszkóppal végzett esztétikai beavatkozások sokkal nagyobb precizitást tesznek lehetővé. A 25-szörös nagyításnak és a kezelt felület direkt megvilágításának köszönhetően esztétika specialistáink minden apró részletre kiterjedve végezhetik restaurációs munkájukat, melynek lélegzetelállító eredménye lesz.

  Moricz Dental Implant Centre

  A hiányzó fogak pótlásának legkorszerűbb módszere a fogászati implantáció. Olykor még az esztétikai célú kezelések esetében is szükség lehet fogbeültetésre. A legbiztonságosabb módszer pedig erre az, ha az esztétikai célú implantációt is az évtizedes nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialistáink végzik el.