Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Fogászati mikroszkóppal készített esztétikus beavatkozások a Brilliant Dental Solutions program keretében a Móricz Dentalban

  Miért hasznos a fogászati mikroszkóp az esztétikai beavatkozások során?

  Egy esztétikai beavatkozással szemben ma már nemcsak azt a követelményt támasztjuk, hogy az legyen szép és komfortos viselet. Az is fontos, hogy olyan élethű és természetes megjelenésű legyen, hogy az egy külső szemlélő számára észrevehetetlen legyen. Ennek megvalósítása egy összetett feladat, amely nem csak kiemelkedő szakértelmet és évtizedes gyakorlatot kíván kezelőorvosától, de olyan eszközparkot is, amivel ez a cél kompromisszumok nélkül megvalósítható. A fogászati mikroszkóp ebben nyújt nélkülözhetetlen támogatást. Az akár 25-szörös nagyításával és a kezelt felület közvetlen megvilágításával olyan lehetőségeket nyit meg esztétikai specialistáink előtt, melyek más szintre emelik a fogászati munka precizitását.

  fogászati mikroszkóp

  Hogyan készülnek az esztétikai beavatkozások a fogászati mikroszkóp segítségével?

  • A fogászati mikroszkóppal végzett esztétikai beavatkozások hasonlóan a hagyományos eljárásokhoz szintén egy személyes konzultációval kezdődnek.
  • Ezen a konzultáción kezelőorvosa alaposan megvizsgálja Önt és közösen felállítanak egy olyan kezelési tervet, amely nagy biztonsággal oldja meg fogászati problémáját és elégíti ki esztétikai elvárásait
  • Ennek a konzultációnak a végeredménye egy olyan kezelési terv, amelyből egyértelműen kiderül az Ön számára, hogy milyen beavatkozásokra van szüksége és ez mennyibe fog kerülni
  • Ha az ajánlat minden részletével egyetért, akkor kerülhet csak sor a beavatkozás elkezdésére egy Önnek alkalmas időpontban
  • A fájdalom és kellemetlenségek elkerülése érdekében ezek a beavatkozások minden esetben helyi érzéstelenítésben történnek
  • Ezt követi a kezelendő fogak előkészítése az esztétikus beavatkozásra. Ekkor értékelődik fel a fogászati mikroszkóp szerepe, hiszen a fogak preparációja egy nagy precizitást igénylő munkafolyamat.

  A mikroszkóppal végzett előkészítésnek köszönhetően a fogakról készült lenyomat pontossága tökéletes lesz, így a fogtechnikai laboratórium már nagy biztonsággal tudja elkészíteni az esztétikus pótlást.

  Milyen esetben lehet optimális a mikroszkóp segítségével végzett esztétikai beavatkozás az Ön számára?

  fogászati mikroszkóp

  A fogászati mikroszkóp alkalmazása az esztétikai beavatkozások során egyre nagyobb teret hódít és egyre több kezelés sikerességét növeli. Vannak azonban olyan kezelések melyeknél már-már nélkülözhetetlen:

  • A fogak restaurációjánál
  • Betétek készítésénél
  • Kerámia héjak vagy direkt héjak készítésénél
  • Fémmentes esztétikus fogpótlások készítésénél
  • Gyökérkezelő beavatkozások esetében
  • Esztétikai célú implantációs beavatkozásoknál

  Mit kell tennie abban az esetben, ha azt szeretné, hogy az Ön esztétikai beavatkozása is mikroszkóp segítségével történjen?

  Ha az Ön számára fontos, hogy fogászati kezelése ne csak kiemelt esztétikai színvonalon készüljön el de az biztonságos is legyen, akkor vegye igénybe a fogászati mikroszkóp segítségével végzett beavatkozásokat a Brilliant Dental Solutions program keretében a Móricz Dentalban.

  Évtizedes nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialisták állnak az Ön rendelkezésére, hogy kielégítsék legmagasabb szintű esztétikai igényeit is megszépült mosolyával szemben.

  Látogasson el a rendelőbe és ismerje meg a fogászati mikroszkópok alkalmazásának pozitív tulajdonságait.

  Konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud időpontot kérni.

  Várjuk Önt szeretettel és korszerű technológiánkkal rendelőnkben.

  2019. szeptember 23.Móricz Dental