Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Esztétikus, fémmentes fogpótlások készítése a Brilliant Dental Solutions program keretében a Móricz Dentalban

  Mit jelent az, hogy egy fogpótlás fémmentes?

  Egy fogpótlás két összetevőből áll: a vázból és a kerámia leplezésből. A fogpótlás váza pedig készülhet fémből és korszerű fémmentes alapanyagokból is.

  A fémkerámia fogpótlások ma is nagyon népszerűek a költségtakarékos megoldást kereső páciensek körében. Ezek a fogpótlások azonban fém tartalmuk miatt sokkal kevésbé természetes eredménnyel járnak. Sok esetben felfedezhetővé teszik a fogpótlását egy külső szemlélő számára.

  Ha az Ön esztétikai igényei ennél tovább mutatnak és olyan fogpótlást szeretne, amelyek külső szemlélő számára észrevehetetlen, akkor Önnek egy fémmentes fogpótlásra van szüksége.

  Egy fémmentes fogpótlás alkalmas arra, hogy visszaadja fogainak természetességét és mindezek mellett hosszú távon biztosítja a fogíny épségét és egészségét is. A fény teljes egészében át tudja járni ezeket a fogakat és nem nyelődik el a fémvázban. Ezáltal sokkal élethűbb, természetesebb lesz a fogpótlás. Ez nélkülözhetetlen feltétele az igényes megjelenésnek és szép mosolynak.

  Szuperesztétikus fogpótlások - Brilliant Dental Solutions Program
  Szuperesztétikus fogpótlások – Brilliant Dental Solutions Program

  Milyen fogászati problémára nyújtanak megoldást a fémmentes fogpótlások?

  A fémmentes fogpótlások alkalmasak az esztétikai és funkcionális fogászati problémák tartós és esztétikus megoldására:

  • Hiányzó fogak pótlására
  • Az erősen szuvasodott fogak kezelésére, ahol már nincs lehetőség esztétikus tömés vagy betét készítésére
  • Gyökérkezelt fogak fedésére, ahol nincs lehetőség betétek vagy tömés készítésére
  • A törött fogak helyreállítását
  • Az elszíneződött fogak kezelésére
  • A sérült vagy lecsorbult fogak korrekciójára
  • A zománchibával rendelkező fogak orvoslására
  fémmentes fogpótlás
  fémmentes fogpótlás

  Milyen fémmentes fogpótlások készülnek a Brilliant Dental Solutions programban és ezek mennyiben mások a hagyományos fémmentes fogpótlásoknál?

  A Brilliant Dental Solutions program keretében fémmentes fogpótlásokról szóló koronák és több tagból álló hidak is készülhetnek.

  Az alapanyagokat tekintve ezek jellemzően cirkonból készült vázak kerámia borítással vagy teljes mértékben kerámiából készült fogpótlások. A Brilliant Dental Solutions program keretében készült fémmentes fogpótlások különlegessége az, hogy azok egy egészen más igényességű technológiával készülnek el és sokkal nagyobb a munkaidő ráfordítás is az igényes kivitelezés miatt.

  Készítésükért nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialisták felelősek, akik különleges eljárásokat és felső kategóriás alapanyagokat alkalmaznak az optimális eredmény elérése érdekében.

  Ezek a fémmentes fogpótlások a korszerű CAD/CAM technológiával készülnek, olyan fogtechnikai laboratóriumokban, amelyek már bizonyítottan alkalmasak az igényes fémmentes fogpótlások előállítására. A számítógépes tervezésnek és a számítógépek által vezérelt kivitelezésnek köszönhetően ezred milliméter pontosak és ezért nem csak természetesen élethűek, de komfortosak is.

  Ennek köszönhetően a Móricz Dentalban készült fémmentes fogpótlások a legkifinomultabb esztétikai igényeket is kielégíti.

  Mit kell tennie abban az esetben, ha Önnek is fémmentes fogpótlásra van szüksége?

  Ha Önnek fogpótlásra van szüksége és nem elégszik meg egy átlagos megoldással akkora a fémmentes fogpótlás megoldások biztosan elnyerik a tetszését. Ha pedig még ennél is többre vágyik, akkor vegyen részt a Brilliant Dental Solutions programunkban, hogy készüljön egy tökéletesen élethű és természetes megjelenésű fémmentes fogpótlás az Ön számára is.

  Jöjjön el a Móricz Dentalba esztétikai speciálistáinkhoz és vegyen részt egy személyes konzultáción, melyen megismerheti az esztétikus fémmentes fogpótlások minden előnyét.

  Konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud időpontot kérni.

  Várjuk Önt szeretettel rendelőnkbe egy megszépülő mosolyért.

  2019. szeptember 23.Móricz Dental