Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

  Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

  Esztétikus direkt héjak készítése a Brilliant Dental Solutions program keretében a Móricz Dentalban

  Kerámia héj vagy esztétikus direkt héj? Mi a különbség közöttük, és Önnek melyikre van szüksége?

  A kerámia héj és az esztétikus direkt héj funkciója ugyanaz: az Ön fogainak megszépítése kíméletes módszerrel és rövid idő alatt.
  A kerámia héjakról ide kattintva olvashat részletesebben.
  A két módszer között az a különbség, hogy a kerámia héjak fogtechnikai laboratóriumban készülnek, míg az esztétikus direkt héj esetében minden a fogorvosi rendelőben, a fogorvosi székben készül el. Ez azt jelenti, hogy nem kell a fogat lecsiszolni, azokról nem kell lenyomatot venni, majd a lenyomatot a fogtechnikai laboratóriumnak elküldeni. Az egész kezelés a fogászati rendelőn belül történik egy esztétikai specialista által.

  Esztétikus direkt héj
  Természetes hatású szuperesztétikus fogpótlások – Brilliant Dental Solutions Program

  Milyen fogászati problémák kezelésére ideális az esztétikus direkt héj?

  Minden esetben személyre szabottan, több tényező figyelembe vételével kell eldönteni azt, hogy az esztétikus direkt héj vagy kerámia héjak segítségével érhető el a legoptimálisabb eredmény.

  Az esztétikus direkt héjak készítése minden olyan esetben lehetséges, amikor nincs foghiány és a kezelendő fogból is csak kevés hiányzik:

  • Kisebb kiterjedésű fogszuvasodások kezelésére.
  • Esztétikailag kifogásolható tömések cseréjére.
  • Elszíneződött fogak kezelésére.
  • Repedezett, töredezett fogak korrekciójára.
  • Élpótlásra.
  • Fogainak megszépítésére.

  Dental fotó, esztétikai fogászat Budapest

  Ez esztétikus direkt héj tehát számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik:

  • Elkészítésük gyors.
  • Minden folyamat a kezelőhelyiségben történik meg és nem minden esetben van szükség fogtechnikai laboratórium igénybe vételére.
  • A már művészi igényességű felépítésnek köszönhetően, melyet nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialistáink végeznek el, szép és látványos eredmény érhető el egy vagy két fogászati rendelés alatt.

  Hogy készül a Brilliant Dental Solutions direkt héj?

  1. Az esztétikus direkt héj elkészítése egy egyszemélyes konzultációval kezdődik esztétikai kezelésekre specializált szakorvosunkkal. A konzultáció során kezelőorvosa alaposan megvizsgálja Önt és közösen felállítják azt a kezelési tervet, amely az esztétikus direkt héjak elkészítéséhez szükségesek.
  2. Amennyiben Ön előre szeretné látni az esztétikus direkt héjak által megszépült mosolyának végeredményét, lehetősége van mosolytervező szolgáltatásunk igénybevételére. Ennek köszönhetően a beavatkozás megkezdése előtt fotón mutatjuk be annak várható végeredményét.

  A mosolytervezés szolgáltatásunkról ide kattintva olvashat részletesebben.

  Mosolytervezés szoftver

  A konzultáció egy írásos árajánlat készítésével ér véget. Ebben részletesen benne van, hogy Önnek milyen beavatkozásra van szüksége és az mennyibe fog kerülni.

  1. Ha az ajánlat minden részletében elnyerte az Ön tetszését, abban az esetben egy előre egyeztetett időpontban megkezdődik az esztétikus direkt héjak készítése.
  2. A kezelés minden esetben helyi érzéstelenítésben történik, hogy a beavatkozás ne legyen kellemetlen az Ön számára.
  3. Amennyiben szükséges, a beavatkozás a kezelendő fogak preparációjával, azaz előkészítésével folytató.  Ennek során kezelőorvosa eltávolítja a szuvas felületet és előkészíti a fogakat az esztétikus direkt héj felépítésére.
  4. Kezelőorvosa az előkészítést követően a kezelendő fogakat rétegről rétegre építi fel, az adott réteghez ideális fogszínű anyaggal és speciális festő anyaggal.
  5. A felépítés befejeztével esztétikai specialistánk lepolírozza a kezelt fogakat, hogy látványra és érzésre is természetes hatást nyújtson.

   Ezzel az Ön esztétikus direkt héjai elkészültek és már élvezheti is megszépült fogainak látványát.

  Mit kell tennie abban az estben, ha szeretné, hogy fogai természetesen ragyogóak legyenek az esztétikus direkt héjaknak köszönhetően?

  Ha kifogástalan megjelenésű fogakat, irigylésre méltó mosolyt szeretne és annak elkészítését szeretné nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialistára bízni, akkor jöjjön el a Móricz Dentalba egy Brilliant Dental Solutions konzultációra. Ennek keretében szakértői válaszokat kaphat az esztétikus direkt héjakban rejlő mosolyszépítő lehetőségekről.

  Konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud időpontot kérni.

  Várjuk Önt szeretettel a Móricz Dentalban, hogy Önnek is szebb mosolya legyen.

  Páciensek véleménye fogászatunkról

   

  2020. december 10.Móricz Dental