Online bejelentkezés

A gyors online jelentkezéshez töltse ki űrlapunkat!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

Nézze meg virtuálisan rendelőnket!

Járjon körbe a Móricz Dentálban a 3D technológia segítségével!

A séta indítása
Nézze meg virtuálisan rendelőnket!

Mit kell tennie akkor, ha szeretné hiányzó fogait pótolni?

Ha Önben megszületett a döntés, hogy hiányzó fogait korszerű implantációs fogpótlás segítségével szeretné pótoltatni, akkor egy egyszerű út áll Ön előtt, hiszen nem kell mást tennie, csak fel kell emelnie a telefonját és fel kell hívnia a Móricz Dental telefonszámát (+36 1 3611 222).

 

Ezt követően már minden megy a maga egyszerű útján:

1. Konzultáció, ahol minden kérdésére választ kap az implantációs fogpótlással kapcsolatbanMit kell tennie akkor, ha szeretné hiányzó fogait pótolni?

Olyan konzultációs lehetőséget biztosítunk az Ön számára speciális digitális diagnosztikai eszközeinkkel, melynek keretében kifejezetten a foghiányos problémák megoldására koncentrálunk és az Ön igényeihez alkalmazkodó megoldási javaslatokat is teszünk hiányzó fogainak kíméletes pótlására.

A konzultáción nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogbeültető specialistáink adnak Önnek érthető és egyértelmű információt a fogbeültetés személyre szabott lehetőségeiről.

 

2. Írásos ajánlat, amiből kiderül, hogy mennyibe fog kerülni a fogbeültetés Önnek

A konzultációt követően egy írásos árajánlatot fog kapni tőlünk, amelyből minden fontos részletkérdés ki fog derülni az implantációs fogpótlásról:

 • Milyen tényleges beavatkozásokra van szüksége?
 • Hová kerülnek beültetésre az implantátumok (a fogak pozíciója)
 • Mennyibe fog kerülni Önnek a teljes beavatkozás sorozat
 • Hány alkalommal kell visszatérnie kezelésekre a rendelőnkbe
 • Milyen garanciális feltételeket biztosítunk az általunk beültetett implantátumokhoz

3. Az Implantációs műtét egy Önnek alkalmas időpontban:

Ha az ajánlat szimpatikus az Ön számára, akkor időbeosztásához igazodva megbeszélünk egy időpontot, amikor a fogbeültetés megtörténhet. Maga a beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, így nem okoz majd fájdalmat Önnek.

Rendelőnkben az implantációs fogpótlást nemzetközi gyakorlattal rendelkező felkészült fogbeültető specialisták végzik.

 

4. Gyógyulási periódus

A fogbeültetést követőn átlagosan három-négy hónapos gyógyulási periódus következik, mikor az implantátum elnyeri stabilitását az által, hogy körbenövi azt a csont. A gyógyulási periódus idejére Ön ideiglenes fogpótlást kap, hogy ez idő alatt is teljes értékű életet tudjon élni.

 

5. A végleges és esztétikus implantációs fogpótlások elkészítése

A gyógyulási periódus végeztével kezelőorvosa feltárja az implantátumokat és a fogtechnikai laboratórium elkészíti az Ön végleges és esztétikus implantációs fogpótlását.

Ezzel a lépéssel fogbeültetése sikeresen lezárul és Ön már élvezheti annak minden előnyét.Fogászati implantáció Budapest kép

A hiányzó fogak implantációs pótlása tehát egyszerű folyamat, ha szekértő kezekben van. A Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek az implantátum behelyezésének területén. (Az elmúlt 7 évben több mint 2.850 sikeres implantátum beavatkozást végeztünk el.)

Ki végzi az implantációs fogpótlást a Móricz Dentalban?

Önnek nem kell most azonnal erről a fontos kérdésről döntést hoznia, hiszen lehet, hogy ezernyi kérdés kavarog a fejében. Mi abban tudunk Önnek segíteni, hogy egy tiszta és egyértelmű képet kapjon az implantációs fogpótlás lehetőségeiről és a teljes műtéti beavatkozásról. Döntését ráér ezután is meghozni, hiszen nem csak jól informált lehet egy konzultációt követően, hanem személyesen is meggyőződhet kezelőorvosának felkészültségéről és arról, hogy a fogbeültetés milyen környezetben fog történni.

Éljen ezzel a kiváló lehetőséggel és jöjjön el egy implantációs konzultációra a Móricz Dentalba. Időpontot a +36 1 3611 222 telefonszámon tud kérni.

Várjuk Önt szeretettel.

Mit kell tennie akkor, ha szeretné hiányzó fogait pótolni?

2017. november 8.Móricz Dental

Kérjen időpontot egy személyes konzultációra szakorvosunkhoz!

vagy adja meg a telefonszámát és mi örömmel visszahívjuk Önt
+36 1 3611 222

+36 1 3611 222

Vélemények a Móricz Dentalról

Gaál Zoltán építésvezető

Én sajnos nem vagyok az a fegyelmezetten fogorvoshoz járó páciens, és ez meg is látszik a fogaimon. Na ezt mindenképpen szerettem volna elkerülni a fiámnál, így az első gyanús tünetnél már elvittem fogorvoshoz. Sajnos a fiam látta rajtam, hogy nem ez a kedvenc helyem, de amikor beültünk a Szolnoki doktornőhöz, akkor már rá figyelt. Az…

Judit Brenner

Számomra DR. ÁGICS ANIKÓ lett a FOGORVOSOK GYÖNGYE! Megkockáztatom, kevés olyan ember van, aki hozzám képest jobban félne a fogorvostól. De hát, amikor a fájdalom próbára teszi az ember tűrőképességét, akkor nincs kiút, sajnos túl kell esni a rettegett találkozáson. Sok rossz élményem, tapasztalatom volt korábban, így ismét új helyet, új fogorvost kellett keresnem. Egyben…

Szabó Edit

Elég sok fogászati rendelőben megfordultam, mivel esztétikai helyreállítást szerettem volna. Így választottam a Móricz Dentalt; és Grosz doktor úrat. A végeredmény csodálatos lett! Volt olyan kezelés, amiről a doktor úr lebeszélt de már tudom, hogy a legjobbat akarta nekem, és teljesen igaza volt. Mindenben rá hagyatkoztam! Nagyon szépen köszönöm Önnek drága doktor úr a gyönyörű…

Szakmai beszámolók

Jelenleg a fogászati implantátumok beültetése a leghatásosabb megoldás a hiányzó fogak pótlására. A fogászati implantológia területén magas hosszútávú sikerességi mutatók figyelhetők meg; átlagosan az esetek 97%-ában az implantátum hosszú évtizedeken át ellátja a feladatát. A fogászati implantológia az egyetlen megbízható megoldás, amely: Biztosítja, támasztja a környező fogakat Segíti a természetes csontképződést Helyreállítja a beteg mosolyát és önbizalmát Helyreállítja a rágóképességet Kétségtelen, hogy a civilizáció története…

Bővebben

Charles Darwin az elsők között volt, akik a mosolyban rejlő erőt vizsgálták. Megállapította, hogy a mosolygás univerzális, ellentétben más fizikai megnyilvánulásokkal, mint a testbeszéd, vagy…

Bővebben

7 hasznos tipp a helyben tartó készülékek ápolásához A legtöbb ember soha nem töltene el több napot fogmosás nélkül. Mégis, ha a fogszabályozás utáni helyben tartó készülékről van szó képesek hosszabb ideig halogatni ezeknek az eszközöknek a tisztítását. (Fogszabályozás után általában egy úgynevezett retenciós készüléket kell hordani, ami segít helyükön tartani a fogakat. A fogszabályozás utáni készülék lehet sín illetve lemez, ezt a fogszabályozó fogorvos határozza meg. Bár…

Bővebben

Az Ön véleménye számunkra nagyon fontos. Segítene még jobbá tenni a Móricz Dentalt?

Tiszteljen meg azzal, hogy ránk szán 5 percet az értékes idejéből, és megosztja velünk azt, hogy véleménye szerint hogyan emelhetjük még magasabb szintre pácienseink elégedettségét.

Kérjük, kattintson erre az e-mail címre info@moriczdental.hu és ossza meg velünk saját szavaival azt, amit elvár egy Ön számára ideálisnak tartott fogászati rendelőtől.

...hogy egy mosollyal több legyen!

Kérdezzen és mi válaszolunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Néhány fontos kérdés, amelyről örülnénk, ha megosztaná velünk véleményét:

Ön hogyan keres fogászati rendelőt, ha jelenlenleg nincs fogorvosa vagy van, de nem elégedett annak szolgáltatási színvonalával?

Milyen szempontokat mérlegel, ha egy fogászati rendelőről kell döntést hoznia:

 • A fogászati rendelőben elérhető árak
 • A fogászati rendelőben dolgozó fogorvosok szakmai felkészültsége
 • A fogászati rendelő elhelyezkedése és megközelíthetősége
 • A fogászati rendelő felszereltsége és hangulata
 • A fogászati rendelőben dolgozó munkatársak kedvessége és empátiája
 • A szolgáltatások teljeskörűsége (tehát az, hogy Ön olyan fogászati rendelőt keres, amelyben minden korszerű diagnosztikai és fogászati szolgáltatást egy helyen vehet igénybe)
 • A felhasznált fogászati alapanyagok minősége
 • A jól szervezett munka és a rövid várakozási idő

Mit tehet még Önért egy fogászati rendelő, hogy annak visszatérő és hűséges páciense legyen hosszú éveken keresztül